Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Apple publikon listën e aplikacioneve dhe lojërave më të mira të 2020

Apple publikon listën e aplikacioneve dhe lojërave më të mira të 2020

Apple publikoi listën e shumëpritur vjetor të aplikacioneve dhe lojërave më të mira të 2020. Njëlloj si vitet e kaluara, editorët e Apple Store përzgjodhën fitues bazuar në disa faktorë si cilësia e aplikacionit, dizajni kreativ, përdorshmëria dhe përdorimi i teknologjisë së Apple.

Më të mirët e 2020-ës ishin ato aplikacione dhe lojëra që ja lehtësuan njerëzve realitetin e ri të punuarit dhe jetuarit nga shtëpia. Për shembull aplikacioni i stërvitjes në shtëpi Wakeout! ishte aplikacioni i vitit për iPhone ndërsa Zoom aplikacioni i vitit për iPad.

Disney+ i cili ndihmoi familjet duke i argëtuar me përmbajtje gjatë izolimit të koronavirusit ishte aplikacioni i vitit për Apple TV. Ky shërbim ishte më miri edhe në Google Play.

Ndërsa lista e lojërave më të mira kryesohej nga Genshin Impact i shpallur fitues edhe në listën e Google Play. Legends of Runeterra është loja e vitit në iPad; Disco Elysium loja e vitit në Mac, Dandara Trials of Fear loja e vitit në Apple TV.

Fantastical u shpall aplikacioni i vitit në Mac, ndërsa aplikacioni i qetësimit dhe gjumit Endel fitoi në kategorinë e aplikacioneve të Apple Watch. Të njëjtën bëri Google duke shpallur aplikacionin Loona si më i miri i 2020.

Aplikacionet dhe lojërat më të shkarkuara të 2020 ishin:

Aplikacionet pa pagesë për iPhone

 1. ZOOM Cloud Meetings
 2. TikTok
 3. Disney+
 4. YouTube
 5. Instagram
 6. Facebook
 7. Snapchat
 8. Messenger
 9. Gmail
 10. Cash App

Aplikacionet me pagesë për iPhone

 1. TouchRetouch
 2. Procreate Pocket
 3. Dark Sky Weather
 4. Facetune
 5. HotSchedules
 6. AutoSleep Track Sleep
 7. The Wonder Weeks
 8. SkyView
 9. Shadowrocket
 10. Sky Guide

Lojërat pa pagesë për iPhone

 1. Among Us!
 2. Call of Duty: Mobile
 3. Roblox
 4. Subway Surfers
 5. Ink Inc. – Tattoo Drawing
 6. Magic Tiles 3: Piano Game
 7. Brain Test: Tricky Puzzles
 8. Brain Out
 9. Coin Master
 10. Cube Surfer!

Lojërat me pagesë për iPhone

 1. Minecraft
 2. Plague Inc.
 3. Heads Up!
 4. Monopoly
 5. Bloons TD6
 6. Geometry Dash
 7. NBA 2K20
 8. Grand Theft Auto: San Andreas
 9. The Game of Life
 10. True Skate

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

BEST DEALS

Apple iPhone 11 Pro

42,990 L46,990 L
 
Second Chance

Apple iPhone 11 Pro Max

47,990 L53,990 L