SAPO ERDHI

DJI Mavic 3 Enterprise

399,990 L

 

I krijuar për të mbështetur misionet dhe projektet në nivel ndërmarrjeje, DJI Mavic 3 Enterprise është një zgjidhje ideale për aplikacionet industriale, korporative. Droni është jashtëzakonisht kompakt dhe i lehtë, ai mund të shpaloset shpejt dhe të vendoset në një moment, dhe është i aftë për deri në 45 minuta kohë fluturimi. Mavic 3 Enterprise përmban lente të dyfishta me kënd të gjerë dhe telefoto në kamerën e tij gjimbale me 3 boshte. Lentja e gjerë 20 MP është ideale për shkrepje të gjera dhe vëzhgim të shpejtë, dhe lentja tele 12 MP ju lejon të afroheni me subjektin tuaj me një zmadhim hibrid 56x. Këto aftësi përmirësohen nga transmetimi O3 me rreze të gjatë, shmangia e pengesave në të gjithë drejtimiet dhe më shumë.

Ka stok

SKU: DJI231 Modeli: DJI MAVIC 3 Enterprise Kategori: , , Etiketa: ,

Përshkrim

Informacion i detajuar

Peshë
1 g/kg
Brand
Model

DJI Mavic 3 Enterprise

Color

Gray

Aircraft
Weight (with propellers, without accessories)

DJI Mavic 3E: 915 g

Max Takeoff Weight

DJI Mavic 3E: 1,050 g

Dimensions

Folded (without propellers): 221×96.3×90.3 mm (L×W×H)
Unfolded (without propellers): 347.5×283×107.7 mm (L×W×H)

Diagonal Distance

380.1 mm

Max Ascent Speed

6 m/s (Normal Mode)
8 m/s (Sport Mode)

Max Descent Speed

6 m/s (Normal Mode)
6 m/s (Sport Mode)

Max Flight Speed (at sea level, no wind)

15 m/s (Normal Mode)
Forward: 21 m/s, Side: 20 m/s, Backward: 19 m/s (Sport Mode)

Max Wind Speed Resistance

12 m/s

Max Take-off Altitude Above Sea Level

6000 m (without payload)

Max Flight Time (no wind)

45 mins

Max Hover Time (no wind)

38 mins

Max Flight Distance

32 km

Max Tilt Angle

30° (Normal Mode)
35° (Sport Mode)

Max Angular Velocity

200°/s

GNSS

GPS+Galileo+BeiDou+GLONASS (GLONASS is supported only when the RTK module is enabled)

Hovering Accuracy

Vertical: ±0.1 m (with Vision System); ±0.5 m (with GNSS); ±0.1 m (with RTK)
Horizontal: ±0.3 m (with Vision System); ±0.5 m (with High-Precision Positioning System); ±0.1 m (with RTK)

Operating Temperature Range

-10° to 40° C (14° to 104° F)

Motor Model

2008

Propeller Model

9453F Propellers for Enterprise

Beacon

Built into the aircraft

Wide Camera
Wide Camera Sensor

DJI Mavic 3E: 4/3 CMOS, Effective pixels: 20 MP

Wide Camera Lens

DJI Mavic 3E:
FOV: 84°
Format Equivalent: 24 mm
Aperture: f/2.8-f/11
Focus: 1 m to ∞

Wide Camera ISO Range

DJI Mavic 3E: 100-6400

Wide Camera Shutter Speed

DJI Mavic 3E:
Electronic Shutter: 8-1/8000 s
Mechanical Shutter: 8-1/2000 s

Wide Camera Max Image Size

DJI Mavic 3E: 5280×3956

Wide Camera Still Photography Modes

DJI Mavic 3E:
Single: 20 MP
Timed: 20 MP
JPEG: 0.7/1/2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
JPEG+RAW: 3/5/7/10/15/20/30/60 s
Smart Low-light Shooting: 20 MP
Panorama: 20 MP (raw image)

Wide Camera Video Resolution

H.264
4K: 3840×2160@30fps
FHD: 1920×1080@30fps

Wide Camera Bitrate

DJI Mavic 3E:
4K: 130 Mbps
FHD: 70 Mbps

Wide Camera Supported File Formats

exFAT

Wide Camera Photo Format

DJI Mavic 3E: JPEG/DNG (RAW)

Wide Camera Video Format

MP4 (MPEG-4 AVC/H.264)

Tele Camera
Tele Camera Sensor

1/2-inch CMOS, Effective pixels: 12 MP

Tele Camera Lens

FOV: 15°
Format Equivalent: 162 mm
Aperture: f/4.4
Focus: 3 m to ∞

Tele Camera ISO Range

DJI Mavic 3E: 100-6400

Tele Camera Shutter Speed

Electronic Shutter: 8-1/8000 s

Tele Camera Max Image Size

4000×3000

Tele Camera Photo Format

JPEG

Tele Camera Video Format

MP4 (MPEG-4 AVC/H.264)

Tele Camera Still Photography Modes

DJI Mavic 3E:
Single: 12 MP
Timed: 12 MP
JPEG: 0.7/1/2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
Smart Low-light Shooting: 12 MP

Tele Camera Video Resolution

H.264
4K: 3840×2160@30fps
FHD: 1920×1080@30fps

Tele Camera Bitrate

DJI Mavic 3E:
4K: 130 Mbps
FHD: 70 Mbps

Tele Camera Digital Zoom

8x (56x hybrid zoom)

Thermal Camera
Thermal Imager

Uncooled VOx Microbolometer

Thermal Camera Pixel Pitch

12 μm

Thermal Camera Frame Rate

30 Hz

Thermal Camera Lens

DFOV: 61°
Format Equivalent: 40 mm
Aperture: f/1.0
Focus: 5 m to ∞

Thermal Camera Sensitivity

≤50 mk@F1.1

Thermal Camera Temperature Measurement Method

Spot Meter, Area Measurement

Thermal Camera Temperature Measurement Range

-20° to 150° C (-4° to 302° F, High Gain Mode)
0° to 500° C (32° to 932° F, Low Gain Mode)

Thermal Camera Palette

White Hot/Black Hot/Tint/Iron Red/Hot Iron/Arctic/Medical/Fulgurite/Rainbow 1/Rainbow 2

Thermal Camera Photo Format

JPEG (8-bit)
R-JPEG (16-bit)

Thermal Camera Video Resolution

640×512@30fps

Thermal Camera Bitrate

6 Mbps

Thermal Camera Video Format

MP4 (MPEG-4 AVC/H.264)

Thermal Camera Digital Zoom

28x

Thermal Camera Infrared Wavelength

8-14 μm

Thermal Camera Still Photography Modes

Single: 640×512
Timed: 640×512
JPEG: 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s

Thermal Camera Infrared Temperature Measurement Accuracy

±2° C or ±2% (using the larger value)

Gimbal
Stabilization

3-axis (tilt, roll, pan)

Mechanical Range

DJI Mavic 3E:
Tilt: -135° to 100°
Roll: -45° to 45°
Pan: -27° to 27°

Controllable Range

Tilt: -90° to 35°
Pan: Not controllable

Max Control Speed (tilt)

100°/s

Angular Vibration Range

±0.007°

Sensing
Sensing Type

Omnidirectional binocular vision system, supplemented with an infrared sensor at the bottom of the aircraft.

Forward

Measurement Range: 0.5-20 m
Detection Range: 0.5-200 m
Effective Sensing Speed: Flight Speed ≤15 m/s
FOV: Horizontal 90°, Vertical 103°

Backward

Measurement Range: 0.5-16 m
Effective Sensing Speed: Flight Speed ≤12 m/s
FOV: Horizontal 90°, Vertical 103°

Lateral

Measurement Range: 0.5-25 m
Effective Sensing Speed: Flight Speed ≤15 m/s
FOV: Horizontal 90°, Vertical 85°

Upward

Measurement Range: 0.2-10 m
Effective Sensing Speed: Flight Speed ≤6 m/s
FOV: Front and Back 100°, Left and Right 90°

Downward

Measurement Range: 0.3-18 m
Effective Sensing Speed: Flight Speed ≤6 m/s
FOV: Front and Back 130°, Left and Right 160°

Operating Environment

Forward, Backward, Lateral, and Upward: Surface with a clear pattern and adequate lighting (lux >15)
Downward: Diffuse reflective surface with diffuse reflectivity>20% (e.g. walls, trees, people) and adequate lighting (lux >15)

Video Transmission System

DJI O3 Enterprise Transmission

Live View Quality

Remote Controller: 1080p/30fps

Operating Frequency

2.400-2.4835 GHz
5.725-5.850 GHz

Max Transmission Distance (unobstructed, free of interference)

DJI Mavic 3E:
FCC: 15 km
CE: 8 km
SRRC: 8 km
MIC: 8 km

Max Transmission Distance (Obstructed

Strong Interference (dense buildings, residential areas, etc.): 1.5-3 km (FCC/CE/SRRC/MIC)
Medium Interference (suburban areas, city parks, etc.): 3-9 km (FCC), 3-6 km (CE/SRRC/MIC)
Low Interference (open spaces, remote areas, etc.): 9-15 km (FCC), 6-8 km (CE/SRRC/MIC)

Max Download Speed

15 MB/s (with DJI RC Pro Enterprise)

Latency (depending on environmental conditions and mobile device)

Approx. 200 ms

Antenna

4 Antennas, 2T4R

Transmission Power (EIRP)

2.4 GHz: <33 dBm (FCC), <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5.8 GHz: <33 dBm (FCC), <30 dBm (SRRC), <14 dBm (CE)

DJI RC Pro Enterprise
Video Transmission

DJI O3 Enterprise Transmission

Max Transmission Distance Unobstructed

FCC: 15 km
CE/SRRC/MIC: 8 km

Video Transmission Operating Frequency

2.400-2.4835 GHz
5.725-5.850 GHz

Antennas

4 Antennas, 2T4R

Video Transmission Transmitter Power (EIRP)

2.4 GHz: <33 dBm (FCC), <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5.8 GHz: <33 dBm (FCC), <14 dBm (CE), <23 dBm (SRRC)

Wi-Fi Protocol

802.11 a/b/g/n/ac/ax
Support 2×2 MIMO Wi-Fi

Wi-Fi Operating Frequency

2.400-2.4835 GHz
5.150-5.250 GHz
5.725-5.850 GHz

Wi-Fi Transmitter Power (EIRP)

2.4 GHz: <26 dBm (FCC), <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5.1 GHz: <26 dBm (FCC), <23 dBm (CE/SRRC/MIC)
5.8 GHz: <26 dBm (FCC/SRRC), <14 dBm (CE)

Bluetooth Protocol

Bluetooth 5.1

Bluetooth Operating Frequency

2.400-2.4835 GHz

Bluetooth Transmitter Power (EIRP)

< 10 dBm

Screen Resolution

1920×1080

Screen Size

5.5 inches

Screen

60 fps

Brightness

1,000 nits

Touchscreen Control

10-point multi-touch

Battery Capacity

Li-ion (5000 mAh @ 7.2 V)

Charging Type

Recommended to be charged with the included DJI USB-C Power Adapter (100W) or USB charger at 12 V or 15 V

Rated Power

12 W

Storage Capacity

Internal Storage (ROM): 64 GB
Supports a microSD card for expanded capacity.

Charging Time

Approx. 1 hour 30 minutes (with the included DJI USB-C Power Adapter (100W) only charging the remote controller or a USB charger at 15 V)
Approx. 2 hours (with a USB charger at 12 V)
Approx. 2 hours 50 minutes (with the included DJI USB-C Power Adapter (100W) charging the aircraft and remote controller simultaneously)

Operating Time

Approx. 3 hours

Video Output Port

Mini-HDMI port

Operating Temperature

-10° to 40° C (14° to 104° F)

Storage Temperature

-30° to 60° C (-22° to 140° F) (within one month)
-30° to 45° C (-22° to 113° F) (one to three months)
-30° to 35° C (-22° to 95° F) (three to six months)
-30° to 25° C (-22° to 77° F) (more than six months)

Charging Temperature

5° to 40° C (41° to 104° F)

Supported DJI Aircraft

DJI Mavic 3E
DJI Mavic 3T

Controller Dimensions

Antennas folded and controller sticks unmounted:
183.27×137.41×47.6 mm (L×W×H)
Antennas unfolded and controller sticks mounted:
183.27×203.35×59.84 mm (L×W×H)

Controller Weight

680 g

Model

RM510B

Storage
Supported Memory Cards

Aircraft:
U3/Class10/V30 or above is required. A list of recommended microSD cards can be found below.

Battery
Capacity

5000 mAh

Standard Voltage

15.4 V

Max Charging Voltage

17.6 V

Battery Type

LiPo 4S

Chemical System

LiCoO2

Energy

77 Wh

Battery Weight

335.5 g

Battery Charging Temperature

5° to 40° C (41° to 104° F)

Charger
Charger Input

100-240 V (AC Power), 50-60 Hz, 2.5 A

Charger Output Power

100 W

Charger Output

Max. 100 W (total)
When both ports are used, the maximum output power of each interface is 82 W, and the charger will dynamically allocate the output power of the two ports according to the load power.

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim

Informacione për paketimin

 

  • DJI Mavic 3 Enterprise
  • RC Pro Enterprise Controller
  • Intelligent Flight Battery for Mavic 3
  • Carrying Case
  • 5 x Power Cable
  • USB-C Cable to USB-A Cable
  • USB-C Cable
  • 3 x Pair of Propellers
  • Charger
  • Screwdriver