BEST DEALS

Electric Scooter KCQ App

23,990 L

 

Çdo aspekt i Electric Scooter është ndërtuar duke pasur thjeshtësinë në mendje. Korniza e skuterit, komponentët dhe aksesorët përdorin të njëejtën gjuhë gjeometrike që vendos dobishmërinë dhe përdoruesit në vend të parë. Mjafton një buton për t’i dhënë jetë dhe për ta vën në dispozicionin tuaj. Electric Scooter është prodhuar për tu dukur dhe ndjerë mirë.

Color

Përshkrim

 

Informacion i detajuar

Peshë
18 g/kg
Dimensions

107.95 x 42.926 x 114 cm

Color

Black, White

Weight

12.2 kg

Speed

Max 25km/h

Load

Max 100kg

Driven distance

30km

Motor rated power

250W (Maximum power to 500W)

Tire size

28 cm

Power display

LED

Gradeability

Max 14 degree

Brake System

Dual-braking System

Waterproof

IP54 (ordinary waterproof, can be used in light rain)

Battery

30 x 18650 lithium battery units

Smart BMS

Short circuit protection, overcurrent protection, double protection from overcharging, double protection from overdischarging, temperature resistance, undervoltage auto-sleep protection

Charger rated power

71W

Charging time

5 hours

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim

Informacione për paketimin

1 x Scooter
1 x Fitting for wheels swap
2 x Screws
1 x Het Wrench
1 x Charging Adapter

Garancia e produktit

1 Muaj