Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K Pro

6,990 L

 

Kamer sigurie Mi 360 gradë me imazh tejmase të qartë me cilësi 2K, 3 milion piksela dhe mikrofon të dyfishtë me reduktim të zhurmave. Mund ta lidhni me çdo pajisje smart si celularë, tablet ose orën inteligjente Mi, për të qënë gjatë gjithë kohës koherent me çfarë ndodh.

Ka stok

SKU: CNG1917-W Kategori: ,

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Përshkrim

Informacion i detajuar

Peshë
1 g/kg
Brand
Color

White

Product model no.

MJSXJ06CM

Product net weight

349 g

Power input

5 V=2 A

Operating temperature

-10°C to 50°C

Lens angle

110°

Resolution

1296p

Product dimensions

122 x 78 x 78 mm

Video encoding

H.265

Supported systems

Android 4.4 or iOS 9.0 and above

Storage

MicroSD card (up to 32 GB supported)

Standard implemented

Q31/0115000198C009-2018-01

Wireless connection

Wi-Fi IEEE 802.11a/b/g/n/ac 2.4 GHz/5 GHz, Bluetooth 4.2

Informacione për paketimin

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro

Power cable

EU standard adapter

Wall mount accessories package

User manual