Power Tree UPS 1250VA with 16AH Battery

11,990 L

 

UPS me fuqi 1250VA dhe 2 bateri me kapacitet 8.2AH nga Power TreeNë rastin e mungesës së energjisë elektrike, mund të mbajë ndezur për disa minuta deri në 3 pajisje njëherësh.

Ka stok

SKU: SFDA0042 Kategori: , Etiketë:

Informacion i detajuar

Peshë
13 g/kg
Model

S1250P

Input Voltage

140-275 Vac

Input Frequency

45/55Hz

Nominal RMS Input Current

5.7A

Fuse AC

6 A

Audible Alarm

Sounding Every 3 seconds After Main Fail

Battery Type

Sealed Lead-acid Maintenance Free

Short Circuit

Fuse + Current Limited + Cut-off

Load Power Factor Range

0.95 – 1 (AC Normal)

Transfer Time

1.0 ms

Surge and Noise Protection

Yes

Store Energy time

More or equal to 25 Minutes

Restore Energy time

Less or equal to 10 Hours

Dimension

44.5 x 19.5 x 30 cm

Weight

12,5 kgs

Informacione për paketimin

1 x UPS

1 x Power Cable

1 x Manual