Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

2020 nuk do të ketë emoji të reja për shkak të koronavirusit

Përtej versionit 14.0 të emoji, versioni 13.0 do të debutojë në fund të këtij viti pasi mori aprovimin në Janar. Janë në total 117 emoji të reja me versionin 13.0.

Një efekt që koronavirusi do të ketë për vitin e ardhshëm janë emoji-t e reja. Organizata jofitimprurëse e cila standardizon përdorimin e emoji për Android dhe iOS tha se do të shtyjë debutimin e emoji të reja vitin e ardhshëm për në Shtator të 2021.

Konkretisht siç edhe Unicode shpjegon, emoji të cilët aprovohen në Janar do të mbërrijnë vetëm në Shtator. Shtyrja me gjashtë muaj e debutimit të emoji të reja do të thotë se nuk kemi për ti parë deri në 2022 në telefonët tanë.

Përtej versionit 14.0 të emoji, versioni 13.0 do të debutojë në fund të këtij viti pasi mori aprovimin në Janar. Janë në total 117 emoji të reja me versionin 13.0.

Në vend të një përditësimi të plotë, konsorciumi është duke konsideruar edhe linçimin e një versioni 13.1 me përditësime minimale.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: