Monedhë

Kategoritë

Transporti

Tarifa e Transport për porosi ONLINE , dhe Zonat e Mbulimit

1- Tirana
Kosto 200Lek, Pesha deri 10Kg, Koha Brenda ditës

2- Të gjitha Qytetet në Shqipëri
Kosto 300Lek, Pesha deri 5Kg, Koha Brenda 2-3 ditëve

Kujdes: Për produkte që kalojnë mbi këto pesha do të ketë shtesë transporti prej 50 Lek/Kilogram