Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Apple nuk ndryshon objektivin e prodhimit të iPhone pavarësisht kërkesës së lartë

Analistët prisnin një objektiv prodhimi prej 240 milionë njësi. Akoma më i çuditshëm është ky fakt sepse Apple ka pasur vështirësi me menaxhimin e kërkesës për produke ekzistuese.

Apple nuk ndryshon objektivin e prodhimit të iPhone pavarësisht kërkesës së lartë

Apple ka planifikuar të prodhojë 220 milionë iPhone në 2022, një objektiv prodhimi që ka ngelur thuajse i pandryshuar që prej vitit të kaluar pavarësisht ngarkimit të zinxhirëve prodhues dhe kërkesës së lartë për iPhone.

Kompania ju ka thënë vazhdimisht furnizuesve të saj se do të prodhojë 220 milionë iPhone këtë vit, një objektiv që është më i ulët sesa kishin parashikuar ekspertët.

Analistët prisnin një objektiv prodhimi prej 240 milionë njësi. Akoma më i çuditshëm është ky fakt sepse Apple ka pasur vështirësi me menaxhimin e kërkesës për produke ekzistuese.

Shumë prej tyre nga Mac-ët më të fundit, ende janë të porositur por jo të dorëzuar. Këtë Vjeshtë Apple planifikon të lançojë iPhone 14 me një dizajn të përditësuar, performancë më e lartë kamere etj. Modelet e 2022 të iPhone do të jenë më të mëdha se seritë iPhone 13. 

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: