Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Google Docs sjell një funksionalitet të rëndësishëm për formatimin e tekstit

Duke mbajtur të shtypur butonin selektoni pjesët tjera të tekstit dhe pasi të keni përfunduar lëshojeni butonin.

Google Docs sjell një funksionalitet të rëndësishëm për formatimin e tekstit

Në Google Docs do të shtohet një funksionalitet i ri i cili do të shkurtojë përdoruesve shumë punë kur bëhet fjalë për formatimin e dokumenteve. Është mundësia për të përzgjedhur seksione të ndryshme të tekstit njëherazi.

Nëse keni dy fjali të ndara nga një titull ose nëse dëshironi të aplikacioni të njëjtin efekt mbi tre fjalë të ndryshme gjatë një paragrafi.

Procesi është shumë i thjeshtë. Selektoni pjesën e parë të tekstit dhe më pas shtypni butonin Command ose CTRL nëse në varësi të kompjuterit Mac ose Windows.

Duke mbajtur të shtypur butonin selektoni pjesët tjera të tekstit dhe pasi të keni përfunduar lëshojeni butonin.

Është një funksion i vogël por që bën punë të madhe në formatimin e tekstit. Google thotë se do të bëhet i disponueshëm për të gjithë përdorues në dy javët e ardhshme. 

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: