Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

Google gjen zgjidhjen e pikës së dobët të Chrome

Chrome do të kalojë në sistemin e menaxhimit “Segment Heap” duke reduktuar konsumin e RAM me 27%.

Google ka shpenzuar vite në përpjekje për të reduktuar urinë e tmerrshme të Chrome për memorie dhe së shpejti do të sjellë një ndryshim substancial për përdoruesit e Windows 10-ës.

Një inxhinier i Google ka konfirmuar se Google do të aplikojë një teknik të Microsoft Edge në Chrome për të reduktuar përdorimin e memories RAM dhe teorikisht rritur performancën.

Chrome do të kalojë në sistemin e menaxhimit “Segment Heap” duke reduktuar konsumin e RAM me 27%.

Përmirësimet në Chrome mund të variojnë sipas sistemit por testimet lënë të kuptohet se do të kursejë disa qindra MB RAM. Ata që do të shohin përfitimet më të mëdha janë sistem me shumë bërthama procesorike.

Jo medoemos do të vini re një përmirësim masiv të performancës por do të mund të hapni më shumë tabe me të njëjtin konsum memorie RAM.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

OFERTA ONLINE

Airpods 2nd Generation

10,990 L