Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Investimi më i mirë për trupin, mendjen dhe portofolin tuaj

Ende nuk jeni njohur me kategorinë e pastruesve të ajrit nga Xiaomi?! Epo, çfarë po prisni?! Më poshtë kemi përgatitur një përshkrim të vogël për secilin nga modelet për t’ju ardhur në ndihmë.

Investimi në cilësinë e ajrit të shëndetshëm në ambjentet e brendshme është një investim i mirë për trupin, mendjen dhe portofolin tuaj. Duke marrë parasysh që ne kalojmë më shumë se 90% të kohës në ambiente të mbyllura dhe se ajri i brendshëm është 2-5 herë më i ndotur se ajri i jashtëm, është e rëndësishme ta marrim seriozisht këtë problem.

Kompania e famshme e teknologjisë, Xiaomi na vjen në ndihmë duke na servirur disa lloje pajisjesh të cilat ndihmojnë në eleminimin deri në 99.97% të pluhrave, polenit e gjithë mikroorganizmave të tjera të dëmshme për shëndetin e njeriut.

Le të fillojmë me:

1. Xiaomi Smart Air Purifier 4

Pastruesi i ajrit Smart Air Purifier 4 nga Xiaomi përdor sensor me lazer për të diktuar edhe papastërtinë më të vogël. Ka fuqi pastrimi grimcash deri në 400 m³/h, pra mund të nxjerr 6660 litra ajër të pastruar në minutë. Mbulon siperfaqe deri në 48 m2. Mbrojtje gjatë gjithë ditës për ata që vuajnë nga riniti dhe alergjitë. Xiaomi Smart Air Purifier 4 mbron shëndetin tuaj duke e mbajtur ajrin në shtëpinë tuaj të pastër dhe pa baktere të dëmshme. Mund te kontrollohet ne distance me anë të aplikacionit Mi Home në celularin tuaj.

2. Xiaomi Mi Air Purifier Pro H

Filter HEPA me 3 faza, eleminon 99.97% te tymit, pluhurit, polenit dhe te gjithë copëzat e tjera të vogla deri në 0.3 mikron. Mbulon deri në 200 m² për orë. Mund të kontrollohet me anë të aplikacionit Mi Home në celularin tuaj.

3. Xiaomi Mi Air Purifier Pro

Pastruesi i ajrit Air Purifier Pro eshte kulmi i teknologjise per pastrimin e ajrit. Perdor sensore me lazer per te diktuar edhe papastertine me te vogel. Mbulon siperfaqe deri ne 60 m2. Mund te kontrollohet ne distance me ane te aplikacionit Mi Home ne celularin tuaj.

Ajo që nuk duhet të lëm pa përmendur është një pjesë tjetër shumë e rëndësishme, ajo e mirëmbajtjes së pajisjeve tuaja. Në mënyrë që pastruesi juaj i ajrit të punoj çdo herë si ditën e parë që e keni blerë, duhet ta mirëmbani duke i ndërruar filterat e pastrimit sipas udhëzimeve të pajisjes përkatëse.

Edhe në këtë rast Shpresa Al Computers ju vjen në ndihmë me filtrat origjinalë dhe shumë efektiv nga Xiaomi. Këta filtra janë të përbërë nga disa shhtresa, largojnë 99.97 % te grimcave te vogla deri ne 0.3 Micro dhe kontrollohen nga aplikacioni Mi Home app.

Për tu njohur më shumë me këto modele por edhe me modele të tjera, KLIKONI KËTU.

Dil i kënaqur me: