Monedhë

Kategoritë

9 muaj më parë

Karta grafike e jashtme Nvidia prodhuar nga Gigabyte shndërron laptopët në kompjuterë gaming

Karta grafike ka kontektivitet Thunderbolt 3 dhe 4 për lidhjen në laptop si dhe porta shtesë USB dhe lidhje video të jashtme.

Karta grafike e jashtme Nvidia prodhuar nga Gigabyte shndërron laptopët në kompjuterë gaming

Gigabyte lançoi një kartë grafike të jashtme për laptopët i cili ka në brendësi një RTX 4090 me ftohje të lëngshme. Karta grafike është dizajnuar për të shndërruar kompjuterët e hollë dhe të lehtë në makineri të fuqishme gaming për përdoruesit të cilët përdorin laptopët në lëvizje.

Karta grafike ka kontektivitet Thunderbolt 3 dhe 4 për lidhjen e grafikës në laptop si dhe porta shtesë USB dhe lidhje video të jashtme.

Në zemër të Gigabyte Aorus Gaming Box është një çip grafik GeForce RTX 4090 i cili ftohet nga Aorus Waterforce 240mm AIO. Dy ventilatorë 120mm janë të montuar në radiatorin e Aorus Waterforce i cili ka një pllakë kontakti me çipin prej bakri.

Karta grafike duhet të ofrojë performancë të shkëlqyer me këtë sistem ftohjeje së bashku me potencial të lartë për overclocking. Qarkullimi i ajrit në kuti menaxhohet nga ventilatorë në panelet anësore dhe në krye.

E tërë kutia fuqizohet nga një ushqyer 850W me kontektorë 8-pin.

Gigabyte nuk zbuloi çmimin e as datën e debutimit të Aorus RTX 4090 Gaming Box.

Copyright: © PCWorld Albania