Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Me macOS Ventura mund të përdorni iPhone si kamër për laptopët MacBook

Përdoruesit duhet të kenë një mbajtëse telefoni për ta mbështetur mbi ekranin e Mac. Funksioni i quajtur Continuity Camera funksionon me valët wireless.

Me macOS Ventura mund të përdorni iPhone si kamër për laptopët MacBook

Përdoruesit e iPhone sillen me kamera të shkëlqyera në xhepin e tyre dhe pyetja që bëjmë është pse të mos i përdorin për të zëvendësuar kamerat e dobëta të kompjuterëve Mac?

Në të vërtetë është një funksionalitet që po vjen në macOS Ventura ku ju mund të vendosni iPhone mbi ekranin e Mac dhe ta përdorni për video biseda në FaceTime, Teams apo çfarëdo aplikacioni tjetër të komunikimit video.

Përdoruesit duhet të kenë një mbajtëse telefoni për ta mbështetur mbi ekranin e Mac. Funksioni i quajtur Continuity Camera funksionon me valët wireless.

Madje mund të përdorni edhe sensorin ultra-wide të kamerës së iPhone. Problemi i vetëm? Nuk përdorni dot smartfonin përsa kohë jeni në një video konferencë.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: