Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

Një imazh i përdorur si sfond nxjerr telefonët Android jashtë funksioni

Juve ju ngelen dy mundësi ose të hyni në “Safe Mode” për të fshirë foton ose të përdorni bootloader për të resetuar plotësisht telefonin.

Kemi dëgjuar dhe dëshmuar sesi një tekst ka çuar në dështimin e smartfonëve Android por që këtë gjë mund ta bënte edhe një sfond këtë nuk e besonimin se do të ndodhte një ditë.

Përdoruesit ka zbuluar se një foto në disa telefonë Android kur përdoret si sofnd çon në dështimin e tij. Smartfoni nuk është i vdekur plotësisht por do të ngecet në një proces fikje ndezje të ekranit të kyçjes edhe pas një restarti.

Juve ju ngelen dy mundësi ose të hyni në “Safe Mode” për të fshirë foton ose të përdorni bootloader për të resetuar plotësisht telefonin.

Problemi qëndron tek hapësira e ngjyrave që smartfoni suporton dhe sesi përpunohen. Imazhit përdor ngjyra RGB në vend të sRGB të preferuara nga Android. Versioni 10 i Android nuk konverton imazhet RGB në sRGB ndërsa Android 11 e bën këtë gjë.

Ndërsa për ju që tashmë jeni në dijeni është e lehtë ta shmangni por për dikë që nuk ka informacion mund të bjerë lehtë pre e saj.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

OFERTA ONLINE

Airpods 2nd Generation

12,990 L