Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

Një prej furnizuesve kryesorë të Apple hedh dyshime mbi modelin e ardhshëm të iPhone

iPhone zakonisht prezantohen në Shtator dhe shtyrja e këtij debutimi do të kishte impakt serioz mbi rezultatet financiare të kompanive të përfshirë të prodhimin e tij.

Nuk ka një deklaratë zyrtare nga vetë kompania, por Bloomberg raporton se CEO i Broadcom, një prej furnizuesve kryesorë të Apple, kishte thënë se lançimet e produkteve të reja me teknologjinë e kompanisë së tij do të shtyhen me disa javë.

iPhone zakonisht prezantohen në Shtator dhe shtyrja e këtij debutimi do të kishte impakt serioz mbi rezultatet financiare të kompanive të përfshirë të prodhimin e tij.

Gjatë një telefonate prej 8 minutash me investitorët, Hock Tan duke marrë si referencë një kompani të madhe Amerikane, dhe e kishte fjalën për Apple, kishte thënë se do të kontribuonte rritje të ardhurash dyshifrore në përqindje për Broadcom por jo në të njëjtën periudhë si vitet e kaluara.

Ai kishte thënë se kompania e tij do të përfshihej në produktin e ri të Apple por kishte hedhur dyshime mbi kohën e lançimit.

Pandemia e koronavirusit ka shkaktuar probleme logjistike dhe çrregulluar industri të tëra duke bërë që njerëzit të punojnë nga shtëpia.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

OFERTA ONLINE

Airpods 2nd Generation

10,990 L