Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Rritet numri i përdoruesve të Twitter

Numri i përdoruesve aktivë në ditë u rritën në 229 milionë nga 199 milionë që ishte vitin e kaluar.

Rritet numri i përdoruesve të Twitter

Rrjeti social Twitter që këtë javë kaloi në pronësi të miliarderit Elon Musk, tha se numri i përdoruesve në platformë u rrit më shpejt sesa kishte parashikuar.

Në tre mujorin e fundit, rrjeti social fitoi 513 milionë dollarë nga të ardhura prej 1.2 miliardë dollarë. Numri i përdoruesve aktivë në ditë u rritën në 229 milionë nga 199 milionë që ishte vitin e kaluar.

Rritja erdhi kryesisht jashtë SHBA-ve me 18.1%.

Kësaj jave Musk bleu Twitter për 44 miliardë dollarë. Aktualisht ai është njeriu më i pasur në botë dhe një përdorues i rregullt i platformës.

Blerja do të marrë disa muaj deri në përfundimin e saj që do ta shohë Twitter të operojë tashmë si një kompani private. 

Copyright: © PCWorld Albania