Monedhë

Kategoritë

1 muaj më parë

Samsung 990 Evo SSD NVMe sjell më shumë performancë edhe efikasitet

990 Evo është pasardhësi i Samsung 970 Evo Plus, një prej SSD-ve NVMe më të rekomanduara.

Samsung 990 Evo SSD NVMe sjell më shumë performancë edhe efikasitet

Ka kaluar kohë që kur Samsung përditësoi për herë të fundit SSD-të e brendshme, dhe ata që po kërkojnë më shumë performancë dhe efikasitet energjie nga sistemet e tyre të ruajtjes të të dhënave, Samsung ka një përgjigje.

990 Evo është pasardhësi i Samsung 970 Evo Plus, një prej SSD-ve NVMe më të rekomanduara.

Samsung thotë se 990 Evo është i pajtueshëm me ndërfaqet PCIe 5.0 dhe PCIe 4.0. Kompania thotë se ofron përmirësime performance deri në 43 përqind krahasuar me 970 Evo Plus me shpejtësi leximi prej 5,000 MB/s dhe shkrimi prej 4,200 MB/s.

Vlen të theksohet se shpejtësitë e leximit bien nën rekomandimin e Sony prej 5,500 MB/s për tu përdorur në një Sony PlayStation 5. 990 Evo ofron përmirësime të efikasitetit të energjisë me 70 përqind krahasuar me 970 Evo Plus.

Si rezultat jetëgjatësia e baterisë për laptopët që përdorin këtë SSD mund të rritet. 990 Evo fillon nga 125 dollarë për 1TB hapësirë. Për dyfishin e hapësirës duhet të paguani 210 dollarë ndërsa pajisja ka 5 vite garanci. 

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

- 7%
BEST DEALS
Ofertë!

Asus Creator Laptop Q 15.6″, 16GB, 1TB SSD, Core i9

129,990 L
Kurseni: 10,000 L
- 4%
3 DITË OFERTA ONLINE
Ofertë!

Dell Alienware M16 Gaming 16″, 16GB, 1TB SSD, Core i9

269,990 L
Kurseni: 10,000 L
- 3%
3 DITË OFERTA ONLINE
Ofertë!

Laptop HP Omen 17.3″, 32GB, 1TB SSD, Core i9

319,990 L
Kurseni: 10,000 L
- 3%
3 DITË OFERTA ONLINE
Ofertë!

Samsung Galaxy Book3 Ultra 16″, 32GB, 1TB SSD, Core i9

319,990 L
Kurseni: 10,000 L