Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

Shtyhet debutimi i sezonit 2 të Fortnite

Fortnite është një prej video lojërave më popullore në botë duke tërhequr miliona lojtarë e shikues. Nuk është hera e parë që Fortnite ka shtyrë debutimin e një sezoni.

Epic Games ka vendosur të shtyjë debutimin e sezonit të ri të Fortnite deri në Qershor. Kapitulli 2 i Sezonit 3 të Fortnite duhej të kishte mbërritur pas dy javësh por kompania tha se do ta shtyjë.

Fortnite është një prej video lojërave më popullore në botë duke tërhequr miliona lojtarë e shikues. Nuk është hera e parë që Fortnite ka shtyrë debutimin e një sezoni.

Çdo sezon sjell përditësime dhe ndryshme për ti mbajtur lojtarët të angazhuar. Objektivi i lojës Fortnite, si me çdo lojë “battle-royale” është të ngeleni lojtari i vetëm në fushë edhe pse shumica e tyre luajnë në ekipe gjatë lojës.

Sezoni i parë i Kapitullit 2 mbërriti në Tetor të 2019-ës. Pavarësisht vonesave të përditësimeve, Fortnite ka ngelur popullore. Si çdo lojë tjetër ka parë një rritje të paprecedent në popullaritet gjatë izolimit të koronavirusit.

Dil i kënaqur me: