Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Siguri online për ju dhe familjen tuaj

Me teknologjinë e përparuar të Kaspersky-t, ju mund të shijoni një përvojë të sigurt dhe private në internet pa kompromentuar performancën e kompjuterit apo pajisjeve tuaja celulare.

Kompania Kaspersky është themeluar në vitin 1997 dhe sot është më e madhja kompani në luftimin e krimeve kibernetike me 400 milion përdorues individual dhe 240 mijë kompani.

Karakteristika të këtij antivirusi përfshijnë njohjen dhe eleminimin në kohë reale të viruseve, trojanëve, programeve spiune etj. Qoftë në punoni me Windows, Linux apo Apple Mac OS Kaspersky është aty me programe të shumllojta për mbrojtjen dhe pastrimin e kompjuterit dhe internetit tuaj.

KLIKONI KËTU për të zgjedhur midis planeve të numërta që ofrohen.

Dil i kënaqur me: