Monedhë

Kategoritë

3 vjet më parë

Spotify probleme me shërbimin në mbarë botën

Në fillim të vitit gjithashtu pati probleme të ngjashme me Facebook iOS SDK. Aplikacioni dështonte për shkak të një problemi nga ana e Facebook.

Spotify probleme me shërbimin në mbarë botën

Spotify aktualisht nuk mund të aksesohet dhe shërbimi po përjeton një ndërprerje masive kryesisht në Evropë por edhe në vende të tjera të botës.

Kompania nuk ka dhënë informacione as përditësime në lidhje me këtë ndërprerje as në llogarinë e dedikuar të Twitter.

Ndërprerje të tilla janë të ralla për Spotify dhe e fundit ishte në muajin Gusht kur kompania kishte harruar të rinovonte certifikatën TLS. Shërbimi ra për 4 orë ndërsa kësaj here problemi nuk qëndron tek certifikata TLS.

Në fillim të vitit gjithashtu pati probleme të ngjashme me Facebook iOS SDK. Aplikacioni dështonte për shkak të një problemi nga ana e Facebook.

Spotify ende nuk ka bërë asnjë koment.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: