Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

YouTube alarmohet nga aplikacioni që popullarizoi videot e shkurtra

Formati i ri i videove është frika e YouTube nga humbja e shikuesve të cilët janë të prirur të shohin video të shkurtra nën 1 minutë dhe jo 10 minutëshe.

YouTube siduket është shqetësuar së shumti nga rritja e popullaritetit të TikTok në muajt e fundit.

Burimet pranë The Information pretendojnë se YouTube është duke punuar me një forma vidoesh të shkurtra të cilat supozohet se do të mbërrijnë në fund të 2020-ës.

Përdoruesit gjithashtu do të përfitonin nga lista e gjatë e këngëve dhe tingujve të licencuara nga YouTube. Platforma nuk komentoi raportimin por nuk do të ishte rast i paprecedent që YouTube të merrte formate nga rivalët si Snapchat apo Instagram.

Formati i ri i videove është frika e YouTube nga humbja e shikuesve të cilët janë të prirur të shohin video të shkurtra nën 1 minutë dhe jo 10 minutëshe.

Gjigantët e medias sociale si Facebook, Instagram dhe Snapchat kanë ndjekur nga afër rritjen e TikTok por YouTube është i pari që e sfidon.

CEO e kompanisë në një intervistë për NBC në fillim të këtij viti kishte thënë se YouTube është i interesuar të lançojë formate videosh 15 sekondëshe.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: