Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Apple ka planifikuar të rregullojë një mangësi të madhe të iPad

Aktualisht përdoruesit mund të qasen në aplikacione ose individualisht në ekran të plotë ose dy aplikacione njëherazi me ndërfaqen “Split View.”

Apple ka planifikuar të rregullojë një mangësi të madhe të iPad

Në konferencën e zhvilluesve që Apple do të mbajë javën e ardhshme, Apple do të ketë disa lajme të mëdha për iPadOS 16 sipas Bloomberg.

Kompania prej kohësh ka shtuar përpjekjet e saj për të pozicionuar tabletin iPad si një alternativë e një laptopi dhe këtë e ka bërë përmes disa ndryshimeve në softuer.

Burimet e Bloomberg thonë se iPadOS 16 vjen me një ndërfaqen krejtësisht të rimodeluar të punës me disa aplikacione duke prezantuar edhe ndryshimin e përmasave të dritareve.

Aktualisht përdoruesit mund të qasen në aplikacione ose individualisht në ekran të plotë ose dy aplikacione njëherazi me ndërfaqen “Split View.”

Versioni i ardhshëm i iPadOS e ndryshon plotësisht këtë qasje duke e bërë më të lehtë kalimin nga një aplikacion tek tjetri. Një prej spekulimeve të mëdha është se Apple do tu japë mundësi përdoruesve të ndryshojnë madhësinë e dritareve njëlloj si në një kompjuter Windows.

Opsionet e reja të punës me disa aplikacione dhe mundësitë për të ndryshuar madhësinë e dritareve të aplikacioneve të hapura janë një shkëputje drastike me të kaluarën e iPad.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

BEST DEALS

Apple iPhone 8 Plus

21,990 L