Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

Gjiganti i teknologjisë dhuron 30 superkompjuterë për të luftuar koronavirusin

NVIDIA ka kontribute të shumta në kërkimet për koronavirusin përfshirë superkompjuterin Summit me 27,000 karta grafike.

Shumë kompani kanë ofruar resurset e tyre për të rritur kërkimet dhe luftuar COVID-19, sëmundjen e shkaktuar nga koronavirusi dhe këtyre kompanive u është bashkuar së fundi NVIDIA.

Prodhuesi i njohur i kartave grafike ju bashkua Konsorciumit të Kompjuterikës së Performancë të Lartë themeluar për të luftuar COVID-19.

Duke ju bashkuar këtij grupi NVIDIA do të ofrojë 30 superkompjuterë me performancë të kombinuar prej 400 petaflops. Gjithashtu do të ofrojë ekspertizë në inteligjencë artificiale.

NVIDIA ka kontribute të shumta në kërkimet për koronavirusin përfshirë superkompjuterin Summit me 27,000 karta grafike.

Kontributet e kompanive të teknologjisë, veçanërisht ato të kompjuterikes mund të provojnë jetike për zhvillimin e një vaksine për COVID-19 apo izolimin e sëmundjes

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: