Monedhë

Kategoritë

9 muaj më parë

Google hap aplikacionin Wallet për Shqipërinë dhe disa vende të Ballkanit

Me mbështetjen e shtuar, përdoruesit mund të shkarkojnë aplikacionin Google Wallet në pajisjet e tyre Android dhe nëse NFC mbështetet mund të paguajnë përmes telefonit të tyre.

Google hap aplikacionin Wallet për Shqipërinë dhe disa vende të Ballkanit

Google Wallet po zgjerohet në më shumë vende të botës dhe siç duket kësaj here e ka pasur radhën Ballkani.

Përmes një postim komuniteti, Google Wallet tashmë është i disponueshëm në 5 vende të reja ku përfshihet Shqipëria, Argjentina, Bosnje dhe Hercegovina, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi.

Me mbështetjen e shtuar, përdoruesit mund të shkarkojnë aplikacionin Google Wallet në pajisjet e tyre Android dhe nëse NFC mbështetet mund të paguajnë përmes telefonit të tyre.

Këto vende të reja gjithashtu kanë mbështetje për Google Wallet në Wear OS. Megjithatë mbështetja e Google Wallet varet edhe nga banka juaj apo ofruesit e kartës së kreditit më tepër sesa nga vendi ku orohet.

Për shembull në Maqedoninë e Veriut funksionon vetëm me NLB Bank ndërsa në Shqipëri vetëm me kartat e lëshuara nga ProCredit Bank. Google ka një faqe suporti ku detajon bankat të cilat mbështeten në çdo vend të botës përfshirë pesë vendet e reja. 

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

Samsung Galaxy S23

62,990 L74,990 L
 
SAPO ERDHI

Samsung Galaxy S23 Plus

84,990 L
 

Samsung Galaxy S23 Ultra

87,990 L97,990 L
 
BEST DEALS

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12/256-512GB

59,990 L67,990 L