Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

Instagram sjell funksionin që të gjithë e kemi pritur aq shumë

Ardhja e mesazheve në ueb është pjesë e vizionit të Facebook për të integruar platformat e komunikimit dhe rrjetet sociale në pronësi të kompanisë.

Instagram solli shumë një funksion aq të munguar në desktop, mundësinë për të dërguar mesazhe direkt nga shfletuesi i kompjuterit tuaj. Kompania zbuloi Mesazhet Direkte në desktop për të gjithë përdoruesit në mbarë botën ditën e Premte.

Që prej Janarit rrjeti social ka testuar mesazhet me një grup të vogël përpara se të vendoste së fundi ti ofronte për të gjithë.

Është një funksion shumë i mirëpritur sidomos për ata që shpenzojnë shumë kohë në Instagram si reporterët, influencerët dhe menaxherët e medias sociale. Është mënyra më e thjeshtë për të komunikuar privatisht në platformë sidomos nëse duhet ti përgjigjeni me qindra mesazheve çdo ditë

Ardhja e mesazheve në ueb është pjesë e vizionit të Facebook për të integruar platformat e komunikimit dhe rrjetet sociale në pronësi të kompanisë.

Në një pikë përdoruesit e WhatsApp, Instagram dhe Facebook do të mund të shkëmbejnë mesazhe me njëri-tjetrin në platforma të ndryshme.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: