Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

Mercedes-Benz dhe NVIDIA zhvillojnë një sistem revolucionar për makinat

NVIDIA dhe Mercedes-Benz premtojnë të revolucionarizojnë pronësinë e makinës duke i bërë softuerët dhe programet të përditësueshme me opsione të fundit.

Gjatë një konference për shtyp NVIDIA dhe Mercedes-Benz lajmëruan se janë duke bashkëpunuar për të zhvilluar një sistemi kompjuterik revolucionar për makinat dhe gjeneratën e re të automobilave luksozë të 2024.

Kompanitë e konsiderojnë si një prej arkitekturave më të avancuara kompjuterike vendosur në një automobil.

Ky softuer do të mundësojë Nivelin 2 dhe 3 të autonomisë, në një linjë me makinat e Tesla dhe Niveli 4 i parkimit autonom.

Kjo do të thotë se makina mund të parkohet vetë pa asnjë ndihmë nga një shofer. Megjithatë ndërhyrja e njeriu është e domosdoshme në situata dhe rrethana katastrofike.

Për më tepër sistemi kompjuterik i bazuar në platformën NVIDIA DRIVE mund të automatizojë udhëtimet nga një adresë në tjetrën.

Më intrigues mbi të gjitha do të jenë përditësimet over-the-air u konsumatorët mund të blejnë dhe instalojnë aplikacionet, softuerë dhe funksione të avancuara përsa kohë kanë makinën në përdorim.

NVIDIA dhe Mercedes-Benz premtojnë të revolucionarizojnë pronësinë e makinës duke i bërë softuerët dhe programet të përditësueshme me opsione të fundit.

Çdo makinë e ardhshme Mercedes-Benz me sistemin NVIDIA DRIVE do të ketë një ekip inxhinierësh dhe ekspertësh të cilët vazhdimisht zhvillojnë, rafinojnë dhe përmirësojnë makinën gjatë jetës së saj.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: