Monedhë

Kategoritë

3 vjet më parë

Microsoft do të ndërtojë një aplikacion të ri Outlook pnë ueb dhe desktop

Me emrin e koduar Monarch, “One Outlook” është versioni i ri i Outlook dizajnuar për eksperiencat në ekranet e mëdha.

Microsoft do të ndërtojë një aplikacion të ri Outlook pnë ueb dhe desktop

Microsoft është duke testuar një aplikacion të ri Outlook që do të zëvendësojë aplikacionet Mail dhe Calendar në Windows 10.

Me emrin e koduar Monarch, “One Outlook” është versioni i ri i Outlook dizajnuar për eksperiencat në ekranet e mëdha.

Ndërsa aplikacioni i rrjedhur nuk është funksional pa një llogari të brendshme Microsoft, One Outlook do të zëvendësojë versionet e Outlook në desktop, Outlook Web Acesss (OWA) dhe klientin desktop macOS.

Microsoft por ndërton një klient të vetëm desktop që do të bazohet në versionin ueb të Outlook. Zëvendësimi i aplikacionit Mail në Windows 10 nuk do të vijë deri vitin e ardhshëm, konkretisht në 2022.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: