Monedhë

Kategoritë

1 muaj më parë

Përditësimi i parë i Google për Pixel 8 Pro për 2024 sjell funksionalitetin e termometrit

Rezultatet e termometrit shfaqen në profilin e Fitbit dhe mund të integrohen me indikatorë të tjerë të shëndetit.

Përditësimi i parë i Google për Pixel 8 Pro për 2024 sjell funksionalitetin e termometrit

Google po lançon përditësimin e parë të 2024 për telefonët Pixel duke sjellë funksionalitete të reja shëndeti dhe mjete AI.

Mbase gjëja më interesante është një termometër funksional i cili është i disponueshëm vetëm për modelin e fundit Pixel 8 Pro. Ky funksionalitet pritej prej disa muajsh sepse vetë telefoni përmban një sensor temperature dhe natyrisht termometri funksioni më i arsyeshëm i tij.

E gjitha që duhet të bëni është të skanoni ballin përpara kuptuar nëse dhimbja e kokës është thjeshtë nga qëndrimi përpara ekraneve apo keni temperaturë.

Rezultatet e termometrit shfaqen në profilin e Fitbit dhe mund të integrohen me indikatorë të tjerë të shëndetit.

Kompania gjithashtu do të përdorë fuqitë AI të çipit Tensor G3 për të sjellë një funksionalitet të ri kërkimor. Mjafton të vizatoni një rreth mbi diçka që shfaqet në ekran dhe inteligjenca artificiale do të kërkojë për imazhin, tekstin apo çfarëdo që gjendet në hapësirën që keni rrethuar.

Një tjetër funksionalitet AI është Photomoji e cila shëndërron fotot e preferuara në emoji ose reagime. Magic Compose është njëlloj si Magic Editor por aplikohet vetëm për tekstin.

Së fundi Google ka lançuar një ikonë Quick Share e cila tregon listën e pajisjeve që gjenden pranë dhe që mund të ndani përmbajtje me to. Google po punon që ta bëjë këtë funksionalitet të disponueshëm edhe për kompjuterët Windows.

Për të shoqëruar përditësimin, Google lançoi një ngjyrë të re mente për Pixel 8 dhe Pixel 8 Pro. 

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

SAPO ERDHI

Google Pixel 8

74,990 L
 
SAPO ERDHI

Google Pixel 8 Pro

83,990 L
 
SAPO ERDHI

Samsung Galaxy S24

77,990 L94,990 L
 
SAPO ERDHI

Samsung Galaxy S24 Ultra

114,990 L124,990 L
 

Samsung Galaxy S23

62,990 L74,990 L
 
SAPO ERDHI

Samsung Galaxy S23 Plus

84,990 L
 
24 ORE OFERTA ONLINE

Samsung Galaxy S23 Ultra

87,990 L97,990 L