AirPods 3rd Generation

16,990 L

 

AirPods 3 janë të lehta sa një pupël dhe kan dizajn të konturuar. Bishti i kufjeve është 33 përqind më i shkurër se ai i AirPods 2 dhe është i pajisur me sensor për kontrollin e lehtë të muzikës dhe telefonatave. Bateria gjithashtu vjen më e përmirësuar dhe ju ofron një orë më shumë përdorimi. Me vetëm 5 minuta karikim do të merrni rreth 1 orë kohë dëgjimi ose telefonate.

Ka stok

Përshkrim

Informacion i detajuar

Peshë
1 g/kg
Brand
Color

White

Tech Specs
Audio Technology

Spatial audio with dynamic head tracking

Adaptive EQ

Custom high-excursion Apple driver

Custom high dynamic range amplifier

Sensors

Dual beamforming microphones

Force sensor

Inward-facing microphone

Motion-detecting accelerometer

Skin-detect sensors

Speech-detecting accelerometer

Chip

H1 headphone chip

Controls

Press once to play, pause, or answer a phone call

Press twice to skip forward

Press three times to skip back

Press and hold for Siri

Say “Hey Siri” to do things like play a song, make a call, or get directions

Sweat and Water Resistant

Sweat and water resistant (IPX4)

Size and Weight

AirPods (each)

Height: 1.21 inches (30.79 mm)

Width: 0.72 inch (18.26 mm)

Depth: 0.76 inch (19.21 mm)

Weight: 0.15 ounce (4.28 grams)

MagSafe Charging Case⁹

Height: 1.83 inches (46.40 mm)

Width: 2.14 inches (54.40 mm)

Depth: 0.84 inch (21.38 mm)

Weight: 1.34 ounces (37.91 grams)

Charging Case

Works with MagSafe charger, Qi-certified chargers, or the Lightning connector

Battery

Up to 6 hours of listening time with a single charge (up to 5 hours with spatial audio enabled)

Up to 4 hours of talk time with a single charge

AirPods with MagSafe Charging Case

Up to 30 hours of listening time

Up to 20 hours of talk time

5 minutes in the case provides around 1 hour of listening time or around 1 hour of talk time

Bluetooth

5.0

Accessibility

Accessibility features help people with disabilities get the most out of their new AirPods.

Features include:

Live Listen audio

Headphone levels

Headphone Accommodations

System Requirements
Details

iPhone and iPod touch models with the latest version of iOS

iPad models with the latest version of iPadOS

Apple Watch models with the latest version of watchOS

Mac models with the latest version of macOS

Apple TV models with the latest version of tvOS

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim

Informacione për paketimin

AirPods

MagSafe Charging Case

Lightning to USB-C Cable

Documentation