Ofertë!
OFERTA ONLINE

DJI Air 3 (DJI RC-N2)

114,990 L

Kurseni: 15,000 L

DJI Air 3 me RC-N2 revolucionarizon krijimin e videove ajrore me grupin e veçorive dhe aksesorëve të përparuar. Me një sistem me kamera të dyfishtë të pajisur me lente telefoto me kënd të gjerë dhe 3x të mesëm, së bashku me sensorë më të mëdhenj CMOS të aftë për të kapur imazhe mahnitëse 48 MP dhe video deri në 4K, ky dron shkëlqen në ofrimin e pamjeve me cilësi të lartë. Telekomanda RC-N2 ofron kontroll të përmirësuar me një sistem transmetimi video O4 prej 19.9 km, ndërsa mënyrat e fluturimit si FocusTrack dhe QuickShots thjeshtojnë manovrat komplekse ajrore dhe shkrepjet krijuese. Shmangia e përmirësuar e pengesave, aftësitë e modalitetit të natës dhe një veçori inteligjente e kthimit në shtëpi sigurojnë funksionim të sigurt dhe efikas. Ideale si për fillestarët ashtu edhe për profesionistët, DJI Air 3 vendos një standard të ri për videografinë dhe fotografimin nga ajri.

Ka stok

SKU: DJI245 Kategori: , Etiketa: ,

Përshkrim

Informacion i detajuar

Peshë
1 g/kg
Brand
Model

Air 3

Color

Grey

Aircraft
Takeoff Weight

720 g

Dimensions

Folded (without propellers): 207×100.5×91.1 mm (L×W×H)

Unfolded (without propellers): 258.8×326×105.8 mm (L×W×H)

Max Ascent Speed

10 m/s

Max Descent Speed

10 m/s

Max Horizontal Speed (at sea level, no wind)

21 m/s

Max Takeoff Altitude

6000 m

Max Flight Time

46 minutes

Max Hovering Time

42 minutes

Max Flight Distance

32 km

Max Wind Speed Resistance

12 m/s

Max Pitch Angle

35°

Global Navigation Satellite System

GPS + Galileo + BeiDou

Hovering Accuracy Range

Vertical:
±0.1 m (with vision positioning)
±0.5 m (with GNSS positioning)

Horizontal:
±0.3 m (with vision positioning)
±0.5 m (with high-precision positioning system)

Internal Storage

8 GB

Camera
Image Sensor

Wide-Angle Camera:
1/1.3-inch CMOS, Effective Pixels: 48 MP

Medium Tele Camera:
1/1.3-inch CMOS, Effective Pixels: 48 MP

Lens

Wide-Angle Camera
FOV: 82°
Format Equivalent: 24 mm
Aperture: f/1.7
Focus: 1 m to ∞

Medium Tele Camera
FOV: 35°
Format Equivalent: 70 mm
Aperture: f/2.8
Focus: 3 m to ∞

ISO Range

Video:
Normal and Slow Motion:
100-6400 (Normal)
100-1600 (D-Log M)
100-1600 (HLG)
Night:
100-12800 (Normal)

Photo:
100-6400 (12 MP)
100-3200 (48 MP)

Shutter Speed

Wide-Angle Camera
12MP Photo: 1/16000-2 s (2.5-8 s for simulated long exposure)
48MP Photo: 1/8000-2 s

Medium Tele Camera
12MP Photo: 1/16000-2 s (2.5-8 s for simulated long exposure)
48MP Photo: 1/8000-2 s

Max Image Size

Wide-Angle Camera:
8064×6048

Medium Tele Camera:
8064×6048

Still Photography Modes

Wide-Angle Camera
Single Shot: 12 MP and 48 MP
Burst Shooting: 12 MP, 3/5/7 frames; 48 MP, 3 frames
Auto Exposure Bracketing (AEB): 12 MP, 3/5 frames; 48 MP, 3 frames at 0.7 EV step
Timed: 12 MP, 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s; 48 MP, 5/7/10/15/20/30/60 s

Medium Tele Camera
Single Shot: 12 MP and 48 MP
Burst Shooting: 12 MP, 3/5/7 frames; 48 MP, 3 frames
Auto Exposure Bracketing (AEB): 12 MP, 3/5 frames; 48 MP, 3 frames at 0.7 EV step
Timed: 12 MP, 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s; 48 MP, 5/7/10/15/20/30/60 s

Photo Format

JPEG/DNG (RAW)

Video Resolution

Wide-Angle Camera:
H.264/H.265
4K:
3840×2160@24/25/30/48/50/60/100fps
FHD:
1920×1080@24/25/30/48/50/60/100/200fps
2.7K Vertical Shooting:
1512×2688@24/25/30/48/50/60fps
FHD Vertical Shooting:
1080×1920@24/25/30/48/50/60fps

Medium Tele Camera:
H.264/H.265
4K:
3840×2160@24/25/30/48/50/60/100fps
FHD:
1920×1080@24/25/30/48/50/60/100/200fps
2.7K Vertical Shooting:
1512×2688@24/25/30/48/50/60fps
FHD Vertical Shooting:
1080×1920@24/25/30/48/50/60fps

Video Format

MP4 (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265)

Max Video Bitrate

H.264/H.265: 150 Mbps

Supported File System

exFAT

Color Mode

Wide-Angle Camera
Normal:
8-bit 4:2:0 (H.264/H.265)
HLG/D-Log M:
10-bit 4:2:0 (H.265)

Medium Tele Camera
Normal:
8-bit 4:2:0 (H.264/H.265)
HLG/D-Log M:
10-bit 4:2:0 (H.265)

Digital Zoom

Wide-Angle Camera: 1-3x

Medium Tele Camera: 3-9x

Gimbal
Mechanical Range

Tilt: -135° to 70°

Roll: -50° to 50°

Pan: -27° to 27°

Controllable Range

Tilt: -90° to 60°

Pan: -5° to 5°

Sensing
Sensing Type

Omnidirectional binocular vision system, supplemented with an infrared sensor at the bottom of the aircraft

Forward

Measurement Range:
0.5-18 m

Detection Range:
0.5-200 m

Effective Sensing Speed:
Flight Speed ≤ 15 m/s

FOV:
Horizontal 90°, Vertical 72°

Backward

Measurement Range:
0.5-18 m

Effective Sensing Speed:
Flight Speed ≤ 14 m/s

FOV:
Horizontal 90°, Vertical 72°

Lateral

Measurement Range:
0.5-30 m

Effective Sensing Speed:
Flight Speed ≤ 14 m/s

FOV:
Horizontal 90°, Vertical 72°

Upward

Measurement Range:
0.5-18 m

Effective Sensing Speed:
Flight Speed ≤ 6 m/s

FOV:
Front and Back 72°, Left and Right 90°

Downward

Measurement Range:
0.3-14 m

Effective Sensing Speed:
Flight Speed ≤ 6 m/s

FOV:
Front and Back 106°, Left and Right 90°

Video Transmission
Video Transmission System

O4

Live View Quality

Remote Controller:
1080p/30fps, 1080p/60fps

Operating Frequency

2.4000-2.4835 GHz

5.170-5.250 GHz

5.725-5.850 GHz

Max Transmission Distance (free of interference)

FCC: 20 km

CE: 10 km

SRRC: 10 km

MIC: 10 km

Max Transmission Distance (with interference)

Unobstructed
Strong Interference: urban landscape, approx. 1.5-4 km

Medium Interference: suburban landscape, approx. 4-10 km

Low Interference: suburb/seaside, approx. 10-20 km

Obstructed
Low Interference and Obstructed by Buildings: approx. 0-0.5 km

Low Interference and Obstructed by Trees: approx. 0.5-3 km

Max Download Speed

O4:

10 MB/s (with DJI RC-N2 Remote Controller)

10 MB/s (with DJI RC 2)

Wi-Fi 5: 30 MB/s

Lowest Latency

Aircraft + Remote Controller: Approx. 120 ms

Antenna

6 antennas, 2T4R

Battery
Capacity

4241 mAh

Weight

Approx. 267 g

Nominal Voltage

14.76 V

Max Charging Voltage

17 V

Type

Li-ion 4S

Energy

62.6 Wh

Charging Temperature

5° to 40° C

Charging Time

Approx. 80 minutes

Remote Controller
Max Operating Time

DJI RC-N2 Remote Controller

Without charging any mobile device: 6 hours

When charging a mobile device: 3.5 hours

Max Supported Mobile Device Size

DJI RC-N2 Remote Controller

180×86×10 mm (L×W×H)

Operating Temperature

DJI RC-N2 Remote Controller

-10° to 40° C

Transmitter Power (EIRP)

DJI RC-N2 Remote Controller

2.4 GHz:
< 33 dBm (FCC)
< 20 dBm (CE/SRRC/MIC)

5.1 GHz:
< 23 dBm (CE)

5.8 GHz:
< 33 dBm (FCC)
< 14 dBm (CE)
< 30 dBm (SRRC)

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim

Informacione për paketimin

1x DJI Air 3

1x DJI RC-N2 Remote Controller

1x DJI Air 3 Intelligent Flight Battery

3x DJI Air 3 Low-Noise Propellers (Pair)

1x DJI Air 3 Gimbal Protector

1x Type-C to Type-C Cable

1x DJI RC-N2 RC Cable (USB-C Connector)

1x DJI RC-N2 RC Cable (Lightning Connector)