DJI Mini 3 Pro

134,990 L

 

DJI Mini 3 Pro është më i sigurti deri më sot nga DJI. I pajisur me sensorë me shikim të dyfishtë përpara, prapa dhe poshtë dhe një dizajn krejtësisht të ri. Ofron një gamë më të gjerë sensori dhe siguri të përmirësuar. Me peshë më pak se 249 g, Mini 3 Pro nuk kërkon regjistrim në shumicën e vendeve dhe rajoneve. Dizajni i palosshëm dhe kompakt e bën gjithashtu të lehtë marrjen e tij me vete në ecjen tuaj të ardhshme, ditët e plazhit ose në fundjavat larg zhurmave të qytetit.

Ka stok

SKU: DJI215 Kategori: , , Etiketë:

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Përshkrim

Informacion i detajuar

Peshë
1 kg
Brand
Aircraft
Takeoff Weight

<249 g

Dimensions (L×W×H)

Folded: 145×90×62 mm
Unfolded: 171×245×62 mm
Unfolded (with propellers): 251×362×70 mm

Diagonal Length

247 mm

Max Ascent Speed

5 m/s (S Mode)
3 m/s (N Mode)
2 m/s (C Mode)

Max Descent Speed

5 m/s (S Mode)
3 m/s (N Mode)
1.5 m/s (C Mode)

Max Speed (at sea level, no wind)

16 m/s (S Mode)
10 m/s (N Mode)
6 m/s (C Mode)

Max Service Ceiling Above Sea Level

With Intelligent Flight Battery: 4000 m
With Intelligent Flight Battery Plus: 3000 m

Max Flight Time

34 mins (with Intelligent Flight Battery and measured while flying at 21.6 kph in windless conditions)
47 mins (with Intelligent Flight Battery Plus and measured while flying at 21.6 kph in windless conditions). Only available in select countries.

Max Hovering Time

30 mins (with Intelligent Flight Battery, no wind)
40 mins (with Intelligent Flight Battery Plus, no wind)

Max Flight Distance

18 km (with Intelligent Flight Battery and measured while flying at 43.2 kph in windless conditions)
25 km (with Intelligent Flight Battery Plus and measured while flying at 43.2 kph in windless conditions)

Max Wind Speed Resistance

10.7 m/s (Level 5)

Max Tilt Angle

Forward: 40°, Backward: 35° (S Mode)
25° (N Mode)
25° (C Mode)

Max Angular Velocity (by default)

130°/s (S Mode)
* Can be adjusted between 20°/s and 250°/s in the app

75°/s (N Mode)
* Can be adjusted between 20°/s and 120°/s in the app

30°/s (C Mode)
* Can be adjusted between 20°/s and 60°/s in the app

Operating Temperature

-10° to 40° C (14° to 104° F)

Global Navigation Satellite System (GNSS)

GPS + Galileo + BeiDou

Hovering Accuracy Range

Vertical:
±0.1 m (with vision positioning)
±0.5 m (with GNSS positioning)

Horizontal:
±0.3 m (with vision positioning)
±0.5 m (with high-precision positioning system)

Sensing System
Forward

Precision Measurement Range: 0.39-25 m
Effective Sensing Speed: Flight speed <10.5 m/s
FOV: Horizontal 106°, Vertical 90°

Backward

Precision Measurement Range: 0.36-23.4 m
Effective Sensing Speed: Flight speed <8 m/s
FOV: Horizontal 58°, Vertical 73°

Downward

Precision Measurement Range: 0.15-9 m
Precise Hovering Range: 0.5-12 m
Vision Sensor Hovering Range: 0.5-30 m
Effective Sensing Speed: Flight speed <3 m/s
FOV: Forward/Backward 104.8°, Left/Right 87.6°

Auxiliary Bottom Light

N/A

Operating Environment

Diffuse reflective surface with a clear pattern and reflectivity >20% (such as cement pavement)
Adequate lighting (lux >15, e.g. , normal exposure environment with indoor fluorescent lamp)

Gimbal
Mechanical Range

Tilt: -135° to 80°
Roll: -135° to 45°
Pan: -30° to 30°

Controllable Range

Tilt: -90° to 60°
Roll: -90° or 0°

Stabilization

3-axis mechanical gimbal (tilt, roll, and pan)

Max Control Speed (tilt)

100°/s

Angular Vibration Range

±0.01°

Camera
Sensor

1/1.3-inch CMOS
Effective Pixels: 48 MP

Lens

FOV: 82.1°
Format Equivalent: 24 mm
Aperture: f/1.7
Focus Range: 1 m to ∞

ISO Range

Video: 100-6400 (Auto), 100-6400 (Manual)
Photo: 100-6400 (Auto), 100-6400 (Manual)

Shutter Speed

Electronic Shutter: 2-1/8000 s

Max Image Size

4:3: 8064×6048 (48 MP), 4032×3024 (12 MP)
16:9: 4032×2268 (12 MP)

Still Photography Modes

Single Shot

Interval:
JPEG: 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
JPEG + RAW: 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s

Auto Exposure Bracketing (AEB): 3/5 bracketed frames at 2/3 EV Bias

Panorama: Sphere, 180°, Wide-angle, and Vertical

Photo Format

JPEG/DNG (RAW)

Video Resolution

4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60fps
2.7K: 2720×1530@24/25/30/48/50/60fps
FHD: 1920×1080@24/25/30/48/50/60fps
Slow Motion: 1920×1080@120fps

HDR Mode

Photo: HDR supported in Single Shot mode
Video: HDR supported when shooting at 24/25/30fps

Video Format

MP4/MOV (H.264/H.265)

Zoom Range

4K: 2x
2.7K: 3x
FHD: 4x

QuickShot Modes

Dronie, Helix, Rocket, Circle, Boomerang, and Asteroid

Color Profiles

Normal
D-Cinelike

Supported File System

FAT32 (≤32 GB)
exFAT (>32 GB)

Video Transmission
Video Transmission System

DJI O3

Live View Quality

1080p/30fps

Operation Frequency

2.400-2.4835 GHz
5.725-5.850 GHz

Communication Bandwidth

1.4MHz/3MHz/10MHz/20MHz/40MHz

Latency (depending on environmental conditions and mobile device)

Aircraft + Remote Controller: Approx. 120 ms

Max Video Bitrate

Aircraft + Remote Controller: 18 Mbps

Max Download Bitrate

DJI O3:
RC-N1 Remote Controller and DJI RC: 5.5 MB/s

Wi-Fi 5: Max 25 MB/s

Signal Transmission Ranges (FCC)

Strong Interference (urban landscape): Approx. 1.5-3 km
Medium Interference (suburban landscape): Approx. 3-7 km
Low Interference (suburb/seaside): Approx. 7-12 km

Antennas

4 antennas, 1T2R

Wi-Fi
WiFi Protocol

802.11 a/b/g/n/ac

WiFi Transmitter Power (EIRP)

2.400-2.4835 GHz: <19 dBm (FCC/CE/SRRC/MIC)
5.725-5.850 GHz: <20 dBm (FCC/SRRC), <14 dBm (CE)

Bluetooth
Protocol

Bluetooth 5.2

Transmitter Power (EIRP)

2.400-2.4835 GHz: <8 dBm

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim

Informacione për paketimin

Zoom out on Alt View Zoom 14. DJI - Mini 3 Pro Quadcopter with Remote Controller - Gray.