Monedhë

Kategoritë

3 vjet më parë

Pse nuk duhet të hapni këtë mesazh nëse ju vjen në WhatsApp

Ashtu si iMessage, problemi është se mesazhi bllokon aplikacionin dhe çon në dështimin e tij. Përdoruesit i duhet të fshijë dhe ri-instalojë aplikacionin për të zgjidhur problemin.

Përdoruesit e WhatsApp tashmë janë kërcënim nga i njëjti mesazh “bombë” i cili preku kohë më parë përdoruesit e iMessage.

Bëhet fjalë për karaktere të cilat nuk kanë kuptim për përdoruesit po njëherazi shkaktojnë konfuzion tek vetë WhatsApp.

Ashtu si iMessage, problemi është se mesazhi bllokon aplikacionin dhe çon në dështimin e tij. Përdoruesit i duhet të fshijë dhe ri-instalojë aplikacionin për të zgjidhur problemin.

whatsapp-crash.jpg (959×1154)

Problemi ka marrë përmasa të mëdha në Brazil për shkak të numri të lartë të përdoruesve. WhatsApp ka premtuar të lançojë një përditësim i cili ka filluar të bëhet i disponueshëm në iOS.

whatsapp-crash-1.png (958×334)

Sulme të tilla datojnë 3 vite më parë. Mesazhe të ndryshme sulmuese përdoren në platforma të ndryshme si Android dhe iOS.

Nëse merrni një mesazh të çuditshëm nga një kontakt i panjohur, duhet ta fshini menjëherë dhe të mos e hapni. Gjithashtu një masë sigurie është edhe parandalimi i pëfshirjes në grupe duke lënë dritaren e hapur vetëm për kontaktet dhe të gjithë.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: