Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Shijoni botën e video games me linjën e re Samsung Neo QLED 8K

Video Games janë një nga aktivitete më të preferuara për të shpenzuar kohën e lirë. Gjatë pushimeve të verës, kemi dhe më shumë kohë për të shpenzuar duke luajtur vetëm apo dhe me miqtë tanë. Televizorët Samsung Neo QLED 8K 2022 janë të përsosur për gaming, me një teknologji të pasur që do të sigurojë përjetimin maksimal të çdo ore që do të luani.

Mos humbisni asnjë detaj të lojërave

Modelet e fundit të televizorëve Neo QLED 8K zbulojnë detaje të fshehura dhe kontrast të ngjyrave në mënyrë që asnjë detaj të mos humbasë në asnjë nivel ndriçimi dhe që cilësia  e ngjyrave të mbetet perfekte. Televizorët Neo QLED 8K 2022 janë përmirësuar për të sjellë përvojën e ekranit të madh në një nivel tjetër. Procesori më i fundit, Neural Quantum 8K, ka 20 rrjete të pavarura të inteligjencës artificiale, ku secili prej tyre analizon karakteristikat e përmbajtjes dhe cilësinë e figurës.

Quantum Matrix Technology Pro sjell një reduktim masiv të cilësisë së keqe në figurë, falë dritave të vogla inovative LED Quantum Mini që kontrollojnë dritën për të përmirësuar performancën e ngjyrës së zezë të thellë. Gjithashtu, teknologjia Quantum HDR 64x kap detajet më të vogla në zona si të ndriçuara ashtu edhe të errëta për të shfaqur cilësi të vërtetë figure HDR 10+. Përveç kësaj, modelet e reja të TV Neo QLED janë zbukuruar me një miliard hije precize dhe vëllim 100% të ngjyrave.

Shijoni çdo tingull

Televizorët Neo QLED plotësojnë përvojën e lojërave me një audio të qartë dhe gjithëpërfshirëse.

Inteligjenca artificiale e procesorit Neural Quantum 8K analizon atë që është në ekran në kohë reale, në mënyrë që veçoritë Adaptive Sound të mund të gjurmojnë dhe lëvizin ndërmjet altoparlantëve për t’u përshtatur saktësisht me lëvizjen në ekran. Teknologjia e tingullit SpaceFit analizon mjedisin e dhomës dhe më pas rregullon automatikisht zërin e televizorit në cilësimet e tij optimale. Për më tepër, teknologjia Object Tracking Sound Pro (OTS Pro) siguron që tingulli të ndjekë veprimin, që do të thotë që ju mund të dëgjoni tingullin aty ku zhvillohet veprimi. Samsung po prezanton gjithashtu Wireless Dolby Atmos në televizorët e tij Neo QLED 4K dhe 8K – kjo do të thotë cilësi e pacenuar audio dhe pa rrëmujën e kabllove HDMI.

Eksploroni veçoritë e dedikuara për gaming

Deri më tani, të gjithë jemi shumë të vetëdijshëm se teknologjia e Samsung është shumë miqësore për lojtarët. Kur vjen koha për t’u argëtuar, modelet e reja Samsung NEO QLED 2022 vijnë me një sërë veçorish të dedikuara për t’i bërë këto pajisje edhe më të përsosura për lojëra. Super Ultrawide GameView ofron një pamje të gjerë duke përfshirë raportet e pamjes si monitorët e lojrave 21:9 dhe 32:9 dhe me Game Bar-i i përmirësuar kontrollon në çast përmirësimet e lojërave dhe statistikat në kohë reale.

Televizorët Samsung Neo QLED 8K do të ndryshojë mënyrën sesi ju kaloni kohën e lirë duke e bërë atë më cilësore. Për më shumë informacion, viztoni: https://www.samsung.com/al/tvs/qled-tv/highlights/

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: