Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Snapchat sjell lajmet në platformë

Edhe pse nuk pritet të sjellë fitime dhe të ardhura për Snapchat, është një incentivë për të nxitur mediat të përdorin platformën dhe pse jo të ndajnë lajme.

Snapchat sjell lajmet në platformë

Njerëzit përdorin median sociale prej vitesh dhe Snapchat shpreson që ta shfrytëzojë. Snapchat lançoi së fundi Dynamic Stories, një funksionalitet që ju jep mundësi mediave të ndajnë lajmet dhe artikujt e tyre në platformës Discover në formën e historive duke përdorur RSS.

Disa media në SHBA, Briani, Francë dhe Indi janë prej partnerëve të parë si Washington Post, The Independent, Le Figaro dhe Vogue India. Formati nuk ofron mbështetje për video.

Edhe pse nuk pritet të sjellë fitime dhe të ardhura për Snapchat, është një incentivë për të nxitur mediat të përdorin platformën dhe pse jo të ndajnë lajme.

Nga ana tjetër do të mbajë përdoruesit më të lidhur me rrjetin social duke mos i lënë të shkojnë në Instagram apo TikTok.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: