Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Vetëm sot, çdo blerje, një dhuratë

Siç tashmë e keni marr vesh 18 deri në 28 Maj është dhjetëditëshi në të cilin duhet të jeni super vigjilent dhe të mos ju shpëtoj asgjë, pasi Shpresa Al Computers vjen edhe njëherë tjetër me ofertat më të mira në treg.

Dhe jo më kot ju themi të qendroni vigjilent, sepse sot për çdo porosi që kryeni online përmes faqes së webit, ju do të përfitoni edhe një dhuratë. Produkti i përfituar është surprizë dhe do të mund ta shihni vetëm në momentin që do ju dorëzohet porosia.

Nuk jeni të sigurt si të blini online? Mos u shqetësoni, është shumë e thjeshtë. Mjafton të ndiqni hapat siç tregohen edhe në foton e mëposhtme.

Për çdo pyetje ose paqartësi kontaktoni me shërbimin ton të klientit ne chatin e website-it ose në numrin e telefonit +355 44 330 300.

Kujdes! Bëjini sytë 4 dhe mos humbni asnjë ofertë!

Dil i kënaqur me:

BEST DEALS

Xiaomi Mi Smart Scale 2

1,990 L
 
24 ORE OFERTA ONLINE

Tv Box H96 Max 4/64GB 6K

4,990 L