Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

WhatsApp në Windows 11 e bën të panevojshëm përdorimin e WhatsApp Web në shfletues

Me video thirrjet të disponueshme në desktop, pyetja që bëjmë sot është çfarë kuptimi ka përdorimi i WhatsApp Web në shfletuesit tanë.

WhatsApp në Windows 11 e bën të panevojshëm përdorimin e WhatsApp Web në shfletues

Ndërsa 2021 solli aplikacionin WhatsApp Desktop në Windows 11, së bashku me një pamje të re në Janar të këtij viti janë shtuar edhe disa funksionalitete të reja që do të shfaqet në versionet beta.

Versioni i ri eksperimental i për desktop sjell dy funksionalitete që bien në sy që janë reagimet ndaj mesazheve dhe opsioni për të arkivuar bisedat përgjithnjë

Këto funksionalitete janë kërkuar shumë prej përdoruesve dhe ndërsa në iOS dhe Android ofrohen prej kohësh, do të vinë së shpejti edhe në Windows 11.

Me video thirrjet të disponueshme në desktop, pyetja që bëjmë sot është çfarë kuptimi ka përdorimi i WhatsApp Web në shfletuesit tanë.

Reagime dhe arkivimi i bisedave do të largojë përdoruesit nga versioni në ueb duke reduktuar edhe numrin e tabeve të hapura në shfletuesit tanë. 

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

BEST DEALS

Galaxy Tab A7 Lite

14,990 L