Monedhë

Kategoritë

3 vjet më parë

WhatsApp sjell sfonde të personalizuara për kontakte individuale

Kjo e fundit bën të mundur aplikimin e një sfond specifik për çdo kontakt individual duke i kujtuar përdoruesve dhe me kë po flasin.

WhatsApp sjell sfonde të personalizuara për kontakte individuale

Menjëherë pas lançimit të mesazheve të vetëfshihen, Whasapp sjell një veçori të re dedikuar bisedave. Jo vetëm që lançoi stickera dhe sfonde të reja, por përdoruesi tan i mund të përshtatin sfondin sipas dëshirës me grupe dhe individë të ndryshëm.

Kjo e fundit bën të mundur aplikimin e një sfond specifik për çdo kontakt individual duke i kujtuar përdoruesve dhe me kë po flasin.

Në tërësi është përmirësuar lista e sfondeve të disponueshëm. Dizajnet grafika të albumeve të bardha dhe të zeza janë përmirësuar. Nëse pëlqeni stickerat, WhatsApp e bëri më të lehtë të gjeni emoji duke kërkuar me tekst ose duke shfletuar sipas kategorisë.

Së fundi lançoi një pako të re stickerash dedikuar koronavirusit dhe motos “Qëndro në Shtëpi.” Opsionet e reja bëhen të disponueshme nga java e ardhshme.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: