Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Dysheme e pluhurosur? Tani jo më!

Ju prezantojmë me produktin më inovativ “Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro”.
Megjithëse ne mund t’jua përshkruajmë, është më mirë të provoni vetë komoditetin e të pasurit një fshesë me korrent që pastron dhe fshin për ju.

Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro e bën këtë gjë me shumë efikasitet falë fuqisë së fortë thithëse 3000 Pa, 19 sensorëve me preçizion të lartë dhe teknologjisë së navigimit me lazer LDS.

Është praktik dhe nuk zë shumë vend. Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro është zgjidhja e duhur për të pasur një shtëpi të pastër si kristali ndërkohë që ju jeni të zënë duke kryer detyrat tuaja në punë.

Kështu pra! Ç’prisni! Nxitoni ta bëni tuajën sepse sasia është e limituar! KLIKO KËTU për më shumë detaje.

Ju mirëpresim!