Monedhë

Kategoritë

7 muaj më parë

YouTube heq lidhjet nga videot me metrazh të shkurtër

YouTube gjithashtu do të largojë mundësinë për të klikuar ikonat e mediave sociale në banerët e kanaleve. Ndryshimet e reja hyjnë në fuqi më 31 Gusht.

YouTube heq lidhjet nga videot me metrazh të shkurtër

YouTube është të dijeni të problemit që ka me spam, veçanërisht kur bëhet fjalë për formatin e Shorts. Në përpjekje për të bërë diçka, kompania njoftoi se do të çaktivizojë lidhjet në përshkrimet e Shorts, komente dhe shtrirjen vertikale live.

YouTube gjithashtu do të largojë mundësinë për të klikuar ikonat e mediave sociale në banerët e kanaleve. Ndryshimet e reja hyjnë në fuqi më 31 Gusht.

Edhe pse YouTube pretendon se nuk do të vijojë me “kryqëzatën” e elementeve vizuale që nuk klikohen, kompania thotë se masat janë marrë për të parandaluar dhe bërë më të vështirë për mashtruesit të manipulojnë njerëzit përmes lidhjeve.

Në të njëjtën kohë platforma do të shtojë lidhje të reja në kanalet e krijuesve me një lidhje të madhe që klikueshme që shfaqet pranë butonit Subscribe nga data 23 Gusht.

Platforma laçoi edhe më shumë mjete për krijuesit e Shorts. Përveç lidhjeve, YouTube po lufton edhe me reduktimin e llogarive që imitojnë.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

Samsung Galaxy S23

62,990 L74,990 L
 
SAPO ERDHI

Samsung Galaxy S23 Plus

84,990 L
 

Samsung Galaxy S23 Ultra

87,990 L97,990 L
 

Apple iPhone 14 Pro

104,990 L114,990 L
 
BEST DEALS

Apple iPhone 14 Pro Max

99,990 L159,900 L