Monedhë

Kategoritë

3 vjet më parë

Zoom një prej arsyeve të rritjes së përdorimit të kirurgjisë plastike

Boomi i raportuar i kirurgjisë plastike bëri që Shoqata Amerikane e Kirurgëve Plastikë të raportonin për herë të parë shifra të ndërhyrjeve.

Zoom një prej arsyeve të rritjes së përdorimit të kirurgjisë plastike

Mesa duket shumicës së njerëzve nuk ju pëlqen mënyra sesi duken në telefonatat e Zoom. Aq të shqetësuar janë saqë po drejtohen nga procedurat kozmetike për të modifikuar pamjen e tyre sipas Washington Post.

Një kirurg plastik tha se po realizohen 90% më shumë ndërhyrje kirurgjike krahasuar me të njëjtën periudhë vitin e kaluar. Një tjetër tha se pacientët janë të shqetësuar për mënyrën sesi qafa apo gusha e tyre duke në video thirrjet në Zoom.

Boomi i raportuar i kirurgjisë plastike bëri që Shoqata Amerikane e Kirurgëve Plastikë të raportonin për herë të parë shifra të ndërhyrjeve.

Arsyet e rritjes së ndërhyrjeve kirurgjike plastike janë më shumë sesa thjeshtë video thirrjet dhe kjo është rikuperimi nga Covid-19, një sëmundje e cila shkakton jo pak probleme tek të prekurit.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: