Monedhë

Kategoritë

6 muaj më parë

Bluesky, aplikacioni rival i X, ka 1 milionë përdorues

Edhe pse u raportua më herët se Bluesky ka arritur 1 milionë instalim në Korrik, nuk kishte mbërritur ende në 1 milionë përdorues aktivë.

Bluesky, aplikacioni rival i X, ka 1 milionë përdorues

Një prej aplikacioneve më të përfolura që do të konkurronte Twitter, arriti një objektiv madhor ditën e sotme.

Përmes një postimi në rrjetin social X, ish-Twitter, një ekzekutive e kompanisë tha se Bluesky ka arritur 1 milionë përdorues.

Edhe pse u raportua më herët se Bluesky ka arritur 1 milionë instalim në Korrik, nuk kishte mbërritur ende në 1 milionë përdorues aktivë.

Kështu Bluesky nuk ka vetëm 1 milionë përdorues që kanë instaluar aplikacionin, por tashmë 1 milionë që kanë krijuar një llogari në platformë.

Më shumë njerëz kanë shkarkuar aplikacionin sesa kanë pasur ftesa për tu regjistruar në rrjetin social. Threads, një aplikacion tjetër rival i Twitter krijuar nga Meta, ndoqi një strategji ndryshe duke e bërë shërbimin të disponueshëm për të gjithë nga dita e parë.

Kjo bëri që Threads të arrinte në 30 milionë regjistrime në 24 orë dhe pas 5 ditësh kishte 100 milionë regjistrime.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

Samsung Galaxy S23

62,990 L74,990 L
 
SAPO ERDHI

Samsung Galaxy S23 Plus

84,990 L
 
24 ORE OFERTA ONLINE

Samsung Galaxy S23 Ultra

87,990 L97,990 L
 

Apple iPhone 14 Pro

104,990 L114,990 L
 
BEST DEALS

Apple iPhone 14 Pro Max

99,990 L159,900 L