Monedhë

Kategoritë

4 muaj më parë

Google Meet sjell efekte zbukurimi në video thirrje

Prezantuar në përditësimin e radhës të Google Workspace ditën e Mërkure, efektet aktualisht po bëhen të disponueshme në pajisje mobile për adoptuesit e hershëm ndërsa për gjithë pas datës 28 Tetor.

Google Meet sjell efekte zbukurimi në video thirrje

Një prej veçorive më të kërkuara në Google Meet sipas vetë kompanisë tashmë po vjen dhe përdoruesit mund të aplikojnë efekte zbukurimi gjatë video thirrjeve.

Prezantuar në përditësimin e radhës të Google Workspace ditën e Mërkure, efektet aktualisht po bëhen të disponueshme në pajisje mobile për adoptuesit e hershëm ndërsa për gjithë pas datës 28 Tetor.

Google tha se planifikon të sjellë këto efekte në Google Meet në ueb deri në fund të 2023. Janë dy modalitete të reja portret që ofrojnë nivele të ndryshme të lëmimit të lëkurës, ndriçimin e syve dhe zbardhimin e dhëmbëve.

Modaliteti “Subtle” do thotë se janë aplikuar rregullime të vogla kozmetike ndërsa modaliteti “Smoothing” ka një prekje më të rëndë me efektet.

Cilindo modaliteti që të zgjidhni, Google thotë se përdoruesit do të kenë një pamje më të bukur. Efektet do të jenë të çaktivizuara por mund të aktivizohen në Google Meet settings. Funksionaliteti vjen vetëm për përdoruesit premium të Google në planet Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Education Plus, Google One dhe Google Workspace Individual.

Ato nuk do të ofrohen për përdoruesit me një llogari personale të Google.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

SAPO ERDHI

Apple iPhone 15 Pro

109,990 L144,990 L
 
BEST DEALS

Apple iPhone 15 Pro Max

129,990 L164,990 L
 

Apple iPhone 14 Pro

104,990 L114,990 L
 
BEST DEALS

Apple iPhone 14 Pro Max

99,990 L159,900 L
 
BEST DEALS

Apple iPhone 13 Pro Max

62,990 L66,990 L
 
24 ORE OFERTA ONLINE

Samsung Galaxy S23 Ultra

87,990 L97,990 L
 
SAPO ERDHI

Samsung Galaxy S23 Plus

84,990 L
 

Samsung Galaxy S23

62,990 L74,990 L