Monedhë

Kategoritë

3 muaj më parë

Instagram ofron shkarkimin e Reels publike për të gjithë përdoruesit

Reels e shkarkuara do të kenë logon e Instagram dhe username-in e përdoruesit që e kanë publikuar, ngjashëm siç TikTok vepron me videot që shpërndahen në rrjete të tjera sociale.

Instagram ofron shkarkimin e Reels publike për të gjithë përdoruesit

Instagram lançoi opsionin për të shkarkuar Reels në Qershor, por ishte i limituar vetëm për përdoruesit Amerikanë në SHBA.

Tani shefi i Instagram, Adam Mosseri, njoftoi se funksionaliteti është i disponueshëm për të gjithë përdoruesit. Kushdo në aplikacion tashmë mund të shkarkojnë Reel që janë publike në pajisjet e tyre dhe jo vetëm ri ruajnë për ti parë më vonë.

Mjafton të klikoni butonin Share dhe të filloni shkarkimin.

Mosseri njoftoi se Reels e shkarkuara do të kenë logon e Instagram dhe username-in e përdoruesit që e kanë publikuar, ngjashëm siç TikTok vepron me videot që shpërndahen në rrjete të tjera sociale.

Instagram tha se do të heqë audion e tyre nëse përmbajnë muzikë të palicencuar në sfond.

Implementimi i një funksionaliteti të tillë i krijoi mundësinë TikTok të tërheqë më shumë përdorues në aplikacion. Së pari krijuesit kanë mundësi të ndajnë klipet e tyre në platforma të ndryshme dhe përdoruesit të cilët nuk kanë një TikTok mund të regjistrohen për të ndjekur krijuesit në fjalë.

Siç duket Instagram po përpiqet të replikojë një strategji të ngjashme. 

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

SAPO ERDHI

Apple iPhone 15 Pro

109,990 L144,990 L
 
BEST DEALS

Apple iPhone 15 Pro Max

129,990 L169,990 L
 

Apple iPhone 14 Pro

104,990 L114,990 L
 
BEST DEALS

Apple iPhone 14 Pro Max

99,990 L159,900 L
 

Samsung Galaxy S23

62,990 L74,990 L
 
SAPO ERDHI

Samsung Galaxy S23 Plus

84,990 L
 

Samsung Galaxy S23 Ultra

87,990 L97,990 L
 
BEST DEALS

Samsung Galaxy S21 Plus 5G

29,990 L