Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Pas Instagram, Meta lançon NFT-të në Facebook

Sipas Decrypt, Facebook do të lejojë përdoruesit të lidhin portofolët e tyre dixhitalë me rrjetin social siç munden edhe në Instagram.

Pas Instagram, Meta lançon NFT-të në Facebook

Tokenët jo të këmbyeshëm kanë mbërritur më në fund në Facebook. Meta konfirmoi se disa përdorues në SHBA mund të postojnë koleksionet e tyre në profile.

Ndërsa mbetet e paqartë se kur funksionaliteti do të bëhet i disponueshëm për më shumë përdorues, Meta tha se do të jetë një lançim gradual dhe i ngadaltë.

Menaxheri i produktit të Meta Navdeep Singh ka postuar fotot e integrimit të NFT-ve në rrjetin social Twitter dhe është një implementim i ngjashëm me atë të Instagram.

Krijuesit mund të postojnë koleksionet e tyre si përditësime statusi ku njerëzit mund të komentojnë dhe reagojnë ndërsa klikimi tregon informacione rreth punimit.

Sipas Decrypt, Facebook do të lejojë përdoruesit të lidhin portofolët e tyre dixhitalë me rrjetin social siç munden edhe në Instagram.

Aktualisht Facebook mbështet NFT-të e krijuara në Ethereum dhe Polygon ndërsa pritet së shpejti të mbështesë Solonën dhe Flow.

Në muajin Maj Meta filloi të testonte integrimin e NFT-ve të Instagram. 

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: