Monedhë

Kategoritë

1 javë më parë

Përdoruesit e Twitter Blue mund të ngarkojnë video deri në 2 orë të gjata

Ngarkimet dy orëshe janë të disponueshme vetëm nëse e bëni nga iOS ose nga uebi.

Përdoruesit e Twitter Blue mund të ngarkojnë video deri në 2 orë të gjata

Përdoruesit e shërbimit me pagesë Twitter Blue tashmë mund të ngarkojnë video që janë 2 orë të gjata.

Videot do të kenë një rezolucion 1080p dhe një madhësi skedari prej 8GB ose më të vogla. Ngarkimet dy orëshe janë të disponueshme vetëm nëse e bëni nga iOS ose nga uebi.

Nëse jeni në Android aktualisht jeni të kufizuar në video që janë 10 minuta të gjata. Kujtojmë se përdoruesit pa pagesë të rrjetit social mund të postonin video deri në 140 sekonda dhe jo më shumë.

Gjatësia e re e videove është një prej shumë funksionaliteteve të platformës që kanë filluar të shtohen në shërbimin me pagesë, përfshirë etiketat blue, mesazhet e enkriptuara, limiti absurd prej 10 mijë karakteresh, formatim i tekstit dhe mundësia për të edituar cicërimat pasi ti keni publikuar.

Twitter gjithashtu po punon në një mënyrë për të ndarë të ardhurat e reklamimit me përdoruesit e Blue edhe pse Musk ka thënë në Shkurt se funksionaliteti tashmë është i disponueshëm. 

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

5 DITË OFERTA

Samsung Galaxy S23 Ultra

94,990 L114,990 L
 

Samsung Galaxy S23

69,990 L74,990 L
 
BEST DEALS

Samsung Galaxy S22 Ultra

94,990 L
 
BEST DEALS

Apple iPhone 14 Pro Max

129,990 L164,990 L
 
OFERTA VETËM ONLINE

Apple iPhone 14 Pro

114,990 L129,990 L
 
BEST DEALS

Apple iPhone 13 Pro Max

99,990 L104,990 L
 

Apple iPhone 13 Pro

124,990 L136,990 L
 
Second Chance

Apple iPhone 13

67,990 L