Monedhë

Kategoritë

2 javë më parë

Përdoruesit e WhatsApp mund të ndryshojnë mesazhet brenda 15 minutave nga dërgimi

Funksionaliteti do të jetë i disponueshëm për 2 miliardë përdoruesit e WhatsApp në javët në vijim.

Përdoruesit e WhatsApp mund të ndryshojnë mesazhet brenda 15 minutave nga dërgimi

WhatsApp tha se përdoruesit tashmë mund të editojnë mesazhet, një opsion i cili ofrohet prej konkurrentëve si Telegram dhe Signal.

Përdoruesit e aplikacionit mund të ndryshojnë mesazhet e tyre për deri në 15 minuta pasi janë dërguar.

Funksionaliteti do të jetë i disponueshëm për 2 miliardë përdoruesit e WhatsApp në javët në vijim.

E gjitha që përdoruesit duhet të bëjnë nëse kanë dërguar një mesazh me ndonjë gabim drejtshkrimor apo duan të shtojnë më tepër përmbajtje, është të mbajnë shtypur mbi mesazhin dhe më pas të zgjedhin opsionin “Edit.”

Këtë gjë mund ta bëjnë brenda 15 minutave nga dërgimi i mesazhit. Ndërkaq mesazhet e ndryshuara do të kenë një nënshkrim “Edited” në mënyrë që marrësi të kuptojë se përmbajtja mund të jetë ndryshuar.

Por ajo që marrësi nuk do të shohë është përmbajtja origjinale e tij dhe sesi është ndryshuar.

Lajmi i WhatsApp vjen disa javë pasi funksionaliteti filloi të ofrohej në Telegram dhe Signal. Funksioni ka qenë pjesë e platformës së Facebook prej mëse një dekade. 

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

5 DITË OFERTA

Samsung Galaxy S23 Ultra

94,990 L114,990 L
 

Samsung Galaxy S23

69,990 L74,990 L
 
BEST DEALS

Apple iPhone 14 Pro Max

129,990 L164,990 L
 
OFERTA VETËM ONLINE

Apple iPhone 14 Pro

114,990 L129,990 L
 
BEST DEALS
Ofertë!

Apple iPhone 13 Pro Max

91,490 L97,990 L

Apple iPhone 13 Pro

124,990 L136,990 L
 
- 4%
BEST DEALS
Ofertë!

Apple iPhone 13

64,990 L
Kurseni: 3,000 L
BEST DEALS

Samsung Galaxy S22 Ultra

94,990 L