Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Vetëm 490 Lekë, vetëm online- Ulja më e çmendur ndonjëherë e çmimeve

Shpresa Al Computers vjen gjithmonë me ofertat më të mira, por këtë herë e ka tepruar paksa. Oferta e radhës përfshin një shumllojshmëri produktesh të kategorive të ndryshme të cilat pavarësisht se sa të ndryshme mund të jenë, kan një të përbashkët, çmimin. Të gjithë produktet janë me një çmim okazion prej 490 lekësh.

Disa nga produktet në ofertë janë kufje, gimbal selfie, karikues wireless, lojra për PlayStation etj.

Oferta është e vlefshme vetëm për porosi online dhe sasia e produkteve ëshë e limituar, prandaj nxitoni të përfitoni!

Për të parë listën e plotë të artikujve në ofertë KLIKONI KËTU.