Monedhë

Kategoritë

1 muaj më parë

WhatsApp lançon opsione të reja për Kanalet

Përdoruesit e WhatsApp dërgojnë 7 miliardë mesazhe zanore çdo ditë, dhe siç duket ka qenë një vendim i lehtë për tu marrë.

WhatsApp lançon opsione të reja për Kanalet

WhatsApp lançoi veçori të reja me të cilat Kanalet mund të ndërveprojnë me ndjekësit. Më e rëndësishmja janë mesazhe zanore.

Administratorët dhe pronarët e kanaleve siç janë njerëzit me famë, tashmë mund të dërgojnë mesazhe zanore në grup. Meta tha se reperi Bad Bunny ishte i pari që e provoi por funksionaliteti do të ofrohet për të gjithë përdoruesit tashmë.

Mesazhet zanore janë një prej funksionaliteteve më popullore të WhatsApp, mbase sepse ju jep mundësi përdoruesve të dërgojnë mesazhe pa pasur nevojë të shkruajnë edhe kur janë duke drejtuar makinën.

Përdoruesit e WhatsApp dërgojnë 7 miliardë mesazhe zanore çdo ditë, dhe siç duket ka qenë një vendim i lehtë për tu marrë.

Krahas tyre, administratorët tashmë mund të ndajnë anketa me ndjekësit të cilët mund tu përgjigjen.

Gjithashtu WhatsApp jep mundësi Kanaleve të kenë deri në 16 administratorë.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

SAPO ERDHI

Apple iPhone 15 Pro

109,990 L144,990 L
 
BEST DEALS

Apple iPhone 15 Pro Max

129,990 L164,990 L
 

Apple iPhone 14 Pro

104,990 L114,990 L
 
BEST DEALS

Apple iPhone 14 Pro Max

99,990 L159,900 L
 

Samsung Galaxy S23

62,990 L74,990 L
 
SAPO ERDHI

Samsung Galaxy S23 Plus

84,990 L
 

Samsung Galaxy S23 Ultra

87,990 L97,990 L