Monedhë

Kategoritë

3 javë më parë

Funksionaliteti i ri i Instagram është i vonuar

Funksionaliteti, siç mund të imagjinoni, ju lejon të komentoni në një postim me një imazh GIF nga Giphy.

Funksionaliteti i ri i Instagram është i vonuar

Pas një pritjeje të gjatë, përdoruesit e Instagram mund tu përgjigjen postimeve me GIF.

“Është një funksionalitet i vonuar, por më në fund po lançojmë GIF në komente nga dita e sotme,” tha shefi i Instagram Adam Mosseri.

Funksionaliteti, siç mund të imagjinoni, ju lejon të komentoni në një postim me një imazh GIF nga Giphy. Është i njëjti Giphy që Autoritetet Britanike urdhëruan Meta ta shesë vitin e kaluar.

Shefi i Instagram Adam Mosseri tha se Instagram po teston edhe tekstet për Reels. Funksionaliteti u shfaq në aplikacion në fazë testimi dhe besohet se është bazuar mbi afishat automatike që Meta lançoi në 2021.

Me mbërritjen e komenteve GIF, tashmë mbase ka ardhur momenti që Instagram të fillojë krijimin e një aplikacioni të dedikuar për iPad. 

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

Samsung Galaxy S23

69,990 L74,990 L
 
5 DITË OFERTA

Samsung Galaxy S23 Ultra

94,990 L114,990 L
 
BEST DEALS

Samsung Galaxy S22 Ultra

94,990 L
 
- 17%
BEST DEALS
Ofertë!

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

49,990 L
Kurseni: 10,000 L
BEST DEALS

Apple iPhone 14 Pro Max

129,990 L164,990 L
 
OFERTA VETËM ONLINE

Apple iPhone 14 Pro

114,990 L129,990 L
 
BEST DEALS
Ofertë!

Apple iPhone 13 Pro Max

91,490 L97,990 L

Apple iPhone 13 Pro

124,990 L136,990 L