Monedhë

Kategoritë

2 javë më parë

Meta humbet 350 milionë dollarë nga motori i kërkimit të imazheve GIF

Platformat e Meta, si Facebook, Instagram dhe WhatsApp do të mund të vijojnë të kenë qasje në përmbajtjet e Giphy si pjesë e marrëveshjes.

Meta humbet 350 milionë dollarë nga motori i kërkimit të imazheve GIF

Meta ka shitur Giphy, motorin e kërkimit të imazheve të animuara gif tek Shutterstock për 53 milionë dollarë pavarësisht se pagoi 400 milionë dollarë tre vite më parë.

Vitin e kaluar autoritetet Britanike lëshuan një urdhër duke kërkuar që meta të shesë Giphy me arsyetimin se blerja e tij dëmton konkurrencën.

Giphy është furnizuesi kryesor me gif-e të animuara për rrjetet sociale si Snapchat, TikTok dhe Twitter.

Platformat e Meta, si Facebook, Instagram dhe WhatsApp do të mund të vijojnë të kenë qasje në përmbajtjet e Giphy si pjesë e marrëveshjes.

Çdo ditë, koleksioni më i madh në botë i gif-eve dhe afishave thotë se merr 1.3 miliardë kërkime dhe përmbajtjet e saj shfaqen 15 miliardë herë.

Kur bleu Giphy, Meta tha se do të vijonte të ishte e disponueshme për rrjetet e tjera sociale. Por autoritetet Britanike thanë se blerja do të dëmtonte konkurrencën në median sociale dhe reklamim.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

5 DITË OFERTA

Samsung Galaxy S23 Ultra

94,990 L114,990 L
 

Samsung Galaxy S23

69,990 L74,990 L
 
BEST DEALS

Apple iPhone 14 Pro Max

129,990 L164,990 L
 
OFERTA VETËM ONLINE

Apple iPhone 14 Pro

114,990 L129,990 L
 
BEST DEALS
Ofertë!

Apple iPhone 13 Pro Max

91,490 L97,990 L
BEST DEALS
Ofertë!

Apple iPhone 13 Pro

79,990 L86,990 L
- 4%
BEST DEALS
Ofertë!

Apple iPhone 13

64,990 L
Kurseni: 3,000 L

Apple iPhone 13 Pro

124,990 L136,990 L